IMG_3058 IMG_3074  IMG_3080 IMG_3083

HEjsan alla fina läsare.

Igår blev det inte så mycket bloggande, pga att jag var sjukt trött och hade inget intressant för mig.
Jag tänkte berätta lite för er hur det gick till på SVT debatt.

Det började med att dem ringde mig dagen innan ocg frågade om jag ville vara med, självklart sa jag JA.
Jag tog tåget till Götebrorg, där jag mötte Ellen Bergström. Det visade sig att vi skulle debitera tillsammans. Dem ville inte att vi skulle sitta och prata innan, men det var svårt att inte göra det, hehe.
När vi kom till Göteborg så checkade vi in på Scandic och gick och åt middag. Kl 20.30 så stod det taxibilar utanför hotellet som skulle köra oss till SVT huset.

När vi kom fram så fick vi gå till sminket för att fixa till oss. Sedan var det bara att lugna nerverna och ta en kaffe i loungen. Sedan var det dax, vi skulle gå ner till studion. Alla debatörer gick i rad ner till studion och där skulle vi hitta våran plats med vårat namn på. Shit vad nervös jag var, hahah inte bara det utan våran debatt skulle vara sist och jag visste att jag skulle öppna debatten. När man väl sitter där och debatten är igång så fokuserar man på så mycket annat så man släpper nervositeten, så blir det iaf för mig.

Jag är faktiskt stolt över hur bra jag klarade det. Det var super kul och intressant.
Efter debatten så mötte vi upp lite vänner i Göteborg och gick till ett ställe som heter Magnus, Magnus om jag inte minns fel.

 

Love, ellinor

Lämna en kommentar