Hej jag undrar hur jag ska gå till väga om jag vill flytta till Spanien? Hur gör jag för och hitta lägenhet i Spanien har du några tips?

Hejsan! vad kul att du funderar på att flytta hit, det kommer vara en av de bästa sakerna du har gjort i ditt liv, så blev det iaf för mig.
Till att börja med så är det väldigt enkelt att flytta till Spaninen från Sverige då vi båda är med i EU, inget visa eller så behövs.

För att hitta lägenhet så kan du gå till väga på olika sätt.
1. jag hittade våran lägenhet på Blocket.
2. Gå in på www.pisos.es så finns det massa olika hyreslägenheter som är tillgängliga.
3. Gå in på www.idealista.com för att se fler olika lägenheter som är tillgängliga.
4. gå via mäklare. Det har inte jag testat, men jag har vänner som har gjort så. Då kosatar det lite extra för att få den hjälpen men då fixar hen allt åt dig.

Jobb i Spanien är lite olika. Vill du ha ett spanskt jobb så vet jag inte riktigt hur man går till vä

ga. Men jag vet att det finns super många svenska callcenter här., som det är lätt att få jobb på. Det är bara att googla svenska callcenter i Barcelona så dyker det upp ett antal.

Har ni fler frågor så svarar jag gärna på dem. 
LOVE

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: :)

    Tack fina?

    URL:
  2. Postat av: Josefine

    Hej Ellinor hoppas att allt är jätte bra med dig, måste bara säga att jag blir otroligt inspirerad av din blogg och är också sugen på att flytta ner till Barcelona för att lära mig spanska och jobba där. Kan du inte berätta lite mer om hur det är att bo i Barcelona, kan man göra sig förstådd på engelska och läser du någon bra spanska kurs som du kan tipsa om? :)

    URL:

Lämna en kommentar