Svar på kommentar:

Hej Ellinor!
Jag förstår hur du tänker.. Men jag har tillitsproblem, speciellt till killar. 2/3 av mina killar har varit otrogen mot mig. Och killen jag är tillsammans med nu ljuger och döljer om små saker.. Så jag är svartsjuk men inte så ”psykos” svartis om du förstår. Men hur ska jag göra med pojkvännen jag har nu? Eftersom han ljuger ganska mycket men om små saker och han kan inte ta emot kritik! Går inte och diskutera med honom heller, men när vi har det bra är de sjukt bra. Han är verkligen världens snällaste och omtänksammaste bortsett från detta.. Hur ska jag göra? Har du nå tips? Tacksam för svar!
Älskar din blogg by the way!
Många kramar

Hej Anonym!
Jag har aldrig varit med om att en kille har vait otrogen mot mig (vad jag vet om), så jag kan ha lite svårt att sätta mig in i din situation, men jag ska föröka.
Till att börja med så förstår jag att det är svårt att lita på andra när man har blivit bedragen flera gånger tidigare, men du måste tänka och förstå att det här inte är samma kille. Bara för att han tidigare var otrogen så behöver det inte betyda att den killen som du är med nu också kommer att vara det.
Att han ljuger mycket för dig är ju aldrig bra. Det är alltid svårt att lita på någon som ljuger. Vet du varför han ljuger för dig? kanske ska hjälpa honom att bli av med den dåliga vanan.
Även fast det ”inte går att diskutera med honom” så tycker jag att du måste försöka, för att oftast så hjälper det väldigt mycket att prata med varandra. Säg till honom vad du tänker och känner, då har du iaf försökt. Vad skönt att ni har det super bra annars, inget förhållande är perfekt, alla kämpar med något och det här är eran grej.

Hoppas att det löser sig och att jag kunde vara till lite hjälp.
LOVE

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Josefine

    Hej Ellinor!
    Jag älskar din blogg och du är en stor idol för mig. Skulle bli sjukt glad om du kunde kika in på min blogg och kanske lämna en kommentar. Love you girl, keep up the good work!
    Kram Josefine

Lämna en kommentar