IMG_3120

Erica: Kan du inte skriva mer om jobben du gör, om/när du får jobbet. Du skriver alltid bara att du ska på casting sen skriver du ingenting mer om det. Puss

Hej Erica!
Jag håller med dig, det skulle vara så kul om jag skrev mer om jobben som jag gör, men det tråkiga är att det är förbjudet. När jag gör olika modelljobb så betalar kunden för att äga alla rättigheter till jobbet, vilket betyder att jag inte får lägga upp bilder från det eller skriva vad vi gjorde osv. Det är regler som jag tyvärr måste följa, man kan säga att jag har tystnadsplikt.. Jag lovar att jag skriver så mycket som jag får och kan göra.

När det kommer till Castingarna så är det bara för att det är allt jag själv vet. En Casting är som en arbetsintervju kan man säga, jag går dit för att ansöka om modelljobbet men det är inte alls säkert att jag får det. Anledningen till att jag bara skriver att jag ska på casting och inget mer är för att det inte hände något mer efter den castingen.

Jag hoppas att ni förstår hur läget är. Har ni några fler frågor så är det bara att kommentera!

LOVE

Lämna en kommentar