140711

Jag fick en kommentar idag med några frågor som jag tänkte att jag skulle svara på.

1. Hur mycket och vad äter du? Alltså hur stora portioner tar du ungefär?
Jag tycker att det är super svårt att svara på hur mycket jag äter per portion för att det är så olika. Jag äter ju inga kolhydrater (alltså, bröd, pasta, ris) Och inte heller något socker (godis, bakelser mm) Så ett mål skulle tex se ut som på bliden nedan. Sallad, Avocado, kött, tomat aaah typ det. Man borde testa, det är bra för kroppen. 

IMG_2360

3. Vad är det pinsammaste du gjort? 😉
hahah, det första jag tänker när jag läser frågan är OMG det är många. Men sen när jag nu ska sitta här och skriva en pinsam händelse så kommer jag inte på någon… neee nu har jag suttit och tänkt, ett tag men kommer faktiskt inte på något, känner mig super tråkig, sorry. 

4. Vad tänkte du om Kevin första gången du såg honom?
Vad kul att du frågar det. Första gången jag såg Kevin så tyckte jag att han var jobbig och lekte ball. Han hade på sig ett linne så att man såg musklerna och gömde sig bakom sina solglasögon och slängde dryga kommentarer. Men den bilden ändrades ganska snabbt och här sitter jag idag och är kärare än någonsin. 

Screenshot_2014-03-17-16-22-30-1
5. Hur går det med modellandet?
Jooo men det går framåt. Jag har kommit på att jag inte vill jobba med modellandet helt, nu lägger jag min energi och fokus på annat. Men jag jobbar fortfarande mycket som modell. Det kommer nya asker hela tiden. Snart kommer också mitt jobb med Adriana Lima ut 😉 
6. Är du smart? Hade du bra betyg?
Den ena hänger inte ihop med den andra enligt mig. Jag är smart på ett sätt som man kan ha nytta av i verkliga livet, men när det kommer till skolan så kan man säga att jag aldrig var en stjärn-elev direkt, hehe, sitta stilla på en lektion har inte heller varit min grej. 

7. Är du religiös? Funderare du mycket på vad som är meningen med livet?
Jag är ju kristen men jag skulle absolut inte påstå att jag är religös. Jag har mer än 1.000000 gånger tänkt på meningen med livet är, vad ska jag göra för att lyckas, hur jorden kom till, vad finns bakom rymden och vad som händer när man dör och jag kommer aldrig fram till något så jag lämnar de frågorna obesvarade ett tag till. 

10254001_10203911285250089_3015251449953190355_n

8. Vad tycker du om detta med att modeller måste vara så himla smala och långa? Jag själv är kort och det känns som att modellbranchen ger ut bilden av att det bara är fint att va lång och smal, att kläderna inte sitter fint på korta och kurviga, då nästan alla kläder är gjorda för långa? T.ex när jag letade balklänning var nästan alla gjorda för långa, jag fick sy upp min.. Det är egentligen helt sjukt i dagens samhälle att det är så. Det skulle kunna finnas modeller i alla storlekar, långa, korta, kurviga, smala…
Jag håller helt med dig där, det är också en av anledningarna till att jag inte lägger ner lika mycket tid och energi på modellandet, jag tycker inte att det är okej att be smala tjejer gå ner i vikt för sanningen är att det inte ens är fint när en tjej ser sjuk ut och det är precis vad dem vill. Jag kommer att fortsätta modella men det är slut med att jag försöker gå ner i vikt för att passa in i deras sjuka ramar. 

Skulle bli asglad om du svarade på dessa
Lite knasiga frågor kram Kram <333
Jaaa jag hoppas att du har fått svar på dina frågor.

Kramar, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Linn♡

  Jätte roligt att läsa:DDD ♡
  Kramar! Och hoppas du haft en bra dag:)

  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Vad kul att du tycker det! Då får jag nog fortsätta göra lite sånt :)
   Kram!

   URL:
 2. Postat av: Azra

  Hej Ellinor!
  Jag måste bara säga att jag älskar din blogg och att du är otroligt duktig på det du gör. Jag älskar att läsa dina intressanta inlägg och jag gillar sättet du skriver på. Du är liksom väldigt öppen, vilket inte alla bloggare är. Och det är precis det som gör att din blogg sticker ut. I alla fall i mina ögon. Puss och kram! <333

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Ååååh! jag blev super glad av din kommentar, jag uppskattar det. Jag försöker nämligen dela med mig av det mesta till er läsare.
   Stor kram, Ellinor

   URL:

Lämna en kommentar