En till Allt för föräldrar webbplats

Annons

Lämnat på förskolan för första gången

Nu har jag lämnat Linus på förskolan för första gången! Lämningen skedde utan problem, han hoppade direkt in i aktiviteterna som pågick. Alla barnen var ute och de skulle precis sätta igång musik och ha lite gymnastik. Linus verkade gilla det och var en perfekt aktivitet att lämna över till 🙂
IMG_8528-1021x1024
Han blir kvar över lunch och vila, sålänge det funkar såklart! Sen ska de ringa när Linus har vaknat efter vilan så är det dags att hämta.

Annons
Annons

Enkel sushi,california rolls

Gillar du inte sushi? Är det rå fisk som skrämmer dig? De flesta inte vet är att sushi innebär inte alltid rå fisk.. vi äter typ endast sushi gjord med kyckling eller räka. Idag var första gången som vi testade på hemmagjord kycklingsushi i california rolls. California rolls är rullar med riset utåt ofta har dom sesamfrön på och majonäs innuti. :)

Vi gjorde det väldigt simpelt och köpte ett sushi kit. Perfekt när de är första gången för gillar man det och kommer laga fler gånger så kan man alltid köpa till de andra ingredienserna.

Du behöver:

Ett sushi meal kit detta innehåller matta, pinnar, wasabi, soya, sås att ha i riset, sjögräsblad och ris.

Det man ska köpa till. Mer ljus soya (vi tyckte inte att de lilla som ingick räckte) samt: Gurka~Avokado~Salladskyckling~Picklad rödlök ~Inlagd ingefära ~Majonnäs & Sesamfrön

Kycklingen och rödlöken köpte jag i salladsbaren

Annons
annons