Om mig

Ensam mamma söker hösten 2015Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig trebarnsmamma till Ayla 5 år, Alicia 3 år & Lily-Eileen 2 år. Lever i en vardag som ensamstående på heltid i min vackra norrländska hemstad Östersund och har så gjort sedan jag var fem veckor gravid med min yngsta dotter. Träffade kärleken igen – Mattias – i och med min medverkan i Ensam Mamma Söker på TV3 sommaren 2014 och vi levde under ungefär ett halvårs tid i ett lyckligt distansförhållande och hade gemensamma drömmar och planer på att kunna flytta ihop men allt fick ett tvärt slut nu under påsken 2015. Så den ensamma trebarnsmamman är nu ”ensam” igen!

Förutom att jag är mamma så är jag också turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Tidigare i mitt liv har jag rest en hel del, många långa backpackerresor till Asien och jag talar näst intill flytande indonesiska. Har lätt för att smälta in i- och trivas i de allra flesta olika sociala sammanhang, jag har vänner från alla samhällsklasser med olika politisk tillhörighet och olika etisk bakgrund. Jag tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn. Jag tror på att en stor del av meningen med livet är att stanna upp, kunna se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!”

Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna och katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Vill du så kan du även följa mig på Instagram;

@susanne_bostrand

5 reaktioner på ”Om mig

  1. Hej! Jag tror att vi är släkt med varandra. Min morbror och moster hette Gottfrid och Britta Bostrand. De hade tre barn; Bo, Bengt och Brita och bodde i Östersund. De tre är alltså mina kusiner. Själv är jag 74 år och bor i Västerås. Är det något av det här som stämmer får du gärna återkomma.
    Lycka till med bonden!
    Hälsningar
    PG Pettersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.