Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

SISTA CHANSEN att vara med och TÄVLA om ett vackert smyckeset från Bud to Rose!

Hej fina du! <3

Kikar in här en snabbis nu bara för att påminna om att tävlingen om detta vackra smyckeset med fjärilar (i silver eller guld) från Bud to Rose avgörs redan ikväll!

image

Men än har du alltså chansen att vara med och tävla! Fram till kl 18.00 är det som gäller.

Fullständiga tävlingsinstruktioner hittar du i mitt tidigare inlägg

HÄR

Om du väljer att delta så önskar jag dig

STORT LYCKA TILL!

Ha en fortsatt fin torsdag vännen min <3

vi hörs snart igen!

Kram <3

/Susanne

I samarbete med Bud to Rose

3 thoughts on “SISTA CHANSEN att vara med och TÄVLA om ett vackert smyckeset från Bud to Rose!

 1. Jag hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren✨Tycker detta halsband är så vackert och jag tycker om fjärilen, för den symboliserar frihet och kärlek för mig✨✨💕

 2. Hej!

  Så fint smyckeset som jag hoppas att få vinna till underbara mamma som vårdade mig i hemmet när jag var sängliggande i mycket svår cancer. Hon är guld värd och jag älskar henne så otroligt mycket. Hon tycker mycket om guldfärg, så det väljer jag om jag har tur nu. Håller tummarna hårt!

  Följer och taggar vänner på Instagram med namn: madde_cancersurvivor

  Kram

 3. Hej!

  Skulle vilja överraska min älskade dotter med en sen födelsedagspresent. Hon har fyllt 40-år så det skulle verkligen bli en fin present i efterskott. Dessutom har hon varit mycket svårt sjuk i en tumörsjukdom. Har jag turen med mig nu, så väljer jag ett fint guldfärgat smyckeset. Håller tumme och tå, att den fina vinsten hem till mig ska nå.

  Följer och taggar på instagram med namn: skogsfrun53

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.