Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Tävla & vinn ett vackert smyckesset med fjärilar från Bud to Rose nya höstkollektion!

Godkväll du vackra! <3

Hur är allt med dig? Har du kickat igång med jobb igen eller kan du fortfarande njuta av semester ett tag till? Här är jag fortfarande ledig, men laddar för fullt för att återgå till heltidsstudierna med innevecka i Sundsvall i början av nästa vecka.

Det är även dags att kicka igång bloggen på allvar igen efter att den har fått ligga på sparlåga under hela sommaren.

Det var länge sedan jag hade en tävling nu, så därför;

here it comes!

Har du hunnit spana in Bud to Rose oemotståndliga höstkollektion Reflections? Ögongodis, örongodis hals- och armgodis i stora lass – själv kan jag bara inte få nog!

image

I höst är guldet tillbaka också :) kul, kul! Till och med jag som alltid har varit en ”silvertjej” har klickat hem flera guld/svarta combos från den nya kollektionen på deras hemsida som du hittar

HÄR

image

Ännu några solklara favoriter till smyckesamlingen!

😀

image

Och nu har alltså du chansen att vinna detta vackra smyckeset med fjärilar:

image

 • – i silver eller guld – blir du den lycklige vinnaren så är valet helt och hållet ditt!

FÖR ATT VARA MED & TÄVLA

GÖR SÅHÄR:

1. In & följ @budtorose & @budtoroseannika på Instagram.

2. Kommentera och motivera lite kort i en kommentar nedan varför just du skulle vilja vinna detta?

3. Tagga TRE vänner under bilden som är identisk med den ovan inne på min Instagram @susanne_bostrand.

4. Klappat & klart – bara att hålla tummarna!

Den lycklige vinnaren av smyckesetet med fjärilar

(vinner ett armband + ett halsband i silver ELLER guld, vinnaren väljer själv detta)

och presenteras nu på torsdag den 25/8 både här på bloggen och på min Instagram

– SÅ VÄNTA INTE –

var med och tävla redan

NU!

Om du väljer att delta så önskar jag dig

V A R M T

L Y C K A  T I L L !

Kramar

/Susanne

I samarbete med Bud to Rose by Diddi

28 thoughts on “Tävla & vinn ett vackert smyckesset med fjärilar från Bud to Rose nya höstkollektion!

 1. Hej. Följer dig o annika sen länge tillbaka o taggat 3 vänner.
  Så kul med smycken o älskar verkligen bud to rose smycken. De är så fina har stil o passar till allt💕
  Kram Cissi

 2. Önskar mig detta då jag aldrig unnar mig själv smycken. Hade varit så roligt att få vinna något av dessa fina.

 3. Skulle gärna vinna detta underbara smycke. Det går att matcha till allt; från hängselbyxor o keps till den klassiska lilla svarta. Till vardagslyx eller fest. Variationerna är oändliga. Bud to Rose har smycken som är tidlösa o förtrollande.
  Med smycket dansar jag in hösten med stil! 💟✖💟✖

 4. Hade blivit så glad över lite fint i höstmörkret som kommer, jag är kroniskt sjuk & husbunden försöker jag ha det så bra o mysigt som jag kan, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet😊🌸. Jag orkar oftast inte fixa mig så mycket men att få känna sig fin o lite piggare med det här vackra settet✨✨ hade verkligen lyst upp mig, o min vardag✨💛😊.

  Åh om jag det här underbara fjärils-settet hem fick🌺,
  så skulle allt lösa sig på ett kick🙌🏼!
  Att få fixa sig o bli vacker med dessa fina🌿,
  hade inte varit nån pina😉,
  utan snabbt o snyggt hade jag så trist & grå,
  känt mig fin som få🙌🏼🔆✨.
  Att det här härliga hos er få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨👌🏼💛.
  (Petrashome på insta).

 5. Jag Älskar fjärilar…! De påminner mig om att alla är vi fjärilar, vackra och sköra 💕 Och detta smyckes set är så fint! Passsr både till vardags och fest! Kan det bli bättre! Hoppas på tur 💕🍀 Trevlig helg! Vänligen johannahallondoft på instagram

 6. Har på senaste blivit ”lite” galen i fjärilar:-). Kan man ha för mycket av dem nä,dess skönheter skulle skänka lite skönhet till ett smyckeskrin som är väldigt tomt:-).

 7. Här har vi ett smyckesset som passar till vad som helst när som helst! Och vem som helst! Här skulle jag inte bara vinna otroligt vackra smycken utan även vetskapen om att jag skulle ha smycken som passar vad jag än har på mig! (följer som karin.eklund på Instagram)

 8. Hej Susanne, kul att hitta till din fina blogg! ♡ En definitiv drömtävling! Älskar Bud to rose fina smycken och har alltid älskat fjärilar. De påminner mig om barndomen och ger mig en varm, härlig känsla. Detta set är så sött men samtidigt stilrent, skulle passa till min stil. De skulle skina upp min höst och jag skulle låta de hänga synligt när jag inte använder dem! ♡♡♡

 9. Men så fint! Jag tycker fjärilar är så fina. Min dotter lika så. Om vi detta vann vi kunde dela vinsten båda två.

 10. Lyssna upp, ja snälla hör nu noga på,
  så ska jag försöka berätta varför vi detta vackra set ska få!
  Ty, det finns en liten tjej som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med visdomsord,
  som nyfiket studerar omgivningen och vår jord,
  som älskar att sitta i vår famn och bara slappa,
  vi är så glada över att vara just Lilys mamma och pappa!
  Just nu sker det otroligt mycket för denna glada tjej,
  vore en liten överraskning därför inte helt perfekt, så säg?
  Bud to Rose och Susanne ni kan verkligen sätta pricken över i:et,
  genom en underbart vacker present, att bära genom livet!

  Följer såklart på IG under samma namn som mailadressen :)

 11. Är såklart med, @fruwihlborg heter jag på instagram.
  Mitt namnhalsband med barnens namn har gått sönder för tredje gången, nu har jag gett upp och letar istället efter Det Där Halsbandet… Hade hoppats att maken kunde läsa mina tankar och ge mig nåt tjusigt men…äh, karlar! 😂
  Flickorna älskar fjärilar så detta set vore ju toppen 😊
  Hoppas hoppas att turen är på min sida!

 12. Fått lite ”Fjärilssjuka”! Vackra, fria och förgyller min löprundor! Dessa var ju underbara, stilrena, enkla och så fina! Skulle bli så gla, de skulle påminna mig om sommaren året om, och ge mig lite hopp om att den och de kommer tillbaka! Längtar ju redan till nästa sommar då denna har varit lite tung….

 13. Hade varit kul att lysa upp tillvaron med nåt fint nu när höst och mörker är i antågande.

  MVH Sanna/ @sagobrandt

 14. Vill vinna för att kunna ge min underbara bästa vän Anna den finaste gåvan ja kan tänka mig. Helt fantastiskt fina smycken!! Ska in o tagga vänner på insta nuuu. .
  Kram till dej fina du

 15. Jag vill vinna för att jag älskar stilrena smycken och tycker smycken med fjärilar kopplas till sommaren. Jag fyller även 18 år just den 25/8 så det här skulle vara en speciell och fin 18års present! ✨ Det skulle vara en extra liten fin detalj till höst outfitsen. Det skulle få mig att tänka tillbaka på sommaren och alla fina minnen. Att få kolla på dom här varje dag och minnas min 18 års dag vore sjukt fint! ❤️

 16. Underbara, vackra, ett bling på armen är vad Bud to Rose smycken är. Skulle bli så glad om jag detta set vann lagom till min 30-års dag den 26/8 💎
  (lahti86 på Instagram)

 17. Hej! Snubblade in på sidan och blev förälskad i dessa smycken! 😍 Så underbara, hoppas på vinst så jag får dela med mig åt en god vän som överraskningspresent, de är ju ändå de bästa presenterna som kommer oväntat💜🍀

 18. Som ensam mamma blir det alltför sällan att man unnar sig själv något så detta fina set skulle verkligen glädja (och pryda) mig massor! :) Heter matatilda på insta.

  Kram Matilda

 19. Nu när hösten klampar in ligger jag inne och fryser och nyser. Kanske blir jag piggare med vingar runt min hals 😊

 20. Hej!
  Min mamma har en hudsjukdom som heter Epidermolysis bullosa (EB) deras logga för föreningen är en fjäril och i höst ska vi i familjen fira hennes 60 årsdag som var i maj. Detta skulle vara en underbar present till henne, då hon även älskar fjärilar.
  Tack för mig så länge!

 21. Om jag kunde dessa ljuvliga ting få vinna, skulle definitivt mina besvär försvinna och de kunde spara mig från onödig kamp, då jag alltid skulle känna mig glad och nöjd. Så låt mig vinna så ska jag med smycken från Bud to Rose charma och chocka.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 22. Som en följd av att den ettåriga sonen börjat ta sig runt överallt i vår lilla lägenhet har vi börjat rensa ut ALLT onödigt och bara behålla saker vi verkligen ÄLSKAR. Jag försöker också skaffa mig en ”capsule wardrobe”. Jag har länge varit på jakt efter ett stilrent fjärilshalsband som passar till alla dessa kläder och här är det ju! Vore en dröm att få ha något så fint i mitt numera lilla smyckeskrin även om det mestadels hade hängt runt halsen.

 23. Hej! Åh vad fina smycken, man blir ju helt kär! Jag har länge velat ha nya smycken. (Äger endast ett halsband) Så det hade varit underbart med tillökning av smycken som passar till allt. (Amanda_bach på Instsgram)

 24. Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes nästa födelsedag så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag Bud to Rose-setet vann.
  Men med tom plånbok är är det bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.
  Det vore helt fantastiskt om just jag vann,
  då skulle jag tacka dig oerhört mycket Susanne!

  Hoppas på tur! Heter tjoohannes på instagram

 25. Wow!!! Vilka underbara smycken som hade förgyllt både vardag och fest. Nu när hösten närmar sig så behöver man piggas upp ibland och då räcker det ibland med att sätta på sig något fint, som dessa smycken 😊 Älskar dem!

 26. Jag är, liksom du skrev, en silver tjej. Alla mina smycken är i silver. Det är först nu jag insett att guld är lika vackert. Om jag vinner skulle det vara en fin start på mitt nya guldiga jag.

 27. WOW! Så underbar tävling! Mitt hjärta slår volter av glädje! Sååååå underbara smycken! Jag har ingen bättre motivering än att jag är störtförälskad i dem och skulle sprida min lycka över hela jorden!!!
  Följer er alla och har taggat på instagram (aneritrea)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.