Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Vaknar upp som en stolt Östersundare, jämtlänning, svensk och världsmedborgare!

God morgon fina du <3

Vaknar sakta men säkert upp ur de senaste dagarnas töcken efter trafikolyckan som en stolt Östersundare, jämtlänning, svensk och världsmedborgare.

Du missade väl inte den första delen i dokumentärserien ”Känn dig som hemma” på SVT 1 i torsdags kväll?

svt-kanndigsomhemma-2015-e00-a7f9-1356x904

Om så är fallet kan du läsa mer om den

HÄR

eller gå in och kika på den på SVT Play

HÄR

Integration när den är som allra bäst <3

Minns du de asylsökande som inte ville kliva ur bussen när de flyttats till ett boende utanför Östersund? Det blev SD-ramaskri i sociala medier om bortskämda flyktingar som borde vara tacksamma. I torsdagskvällens inledning av SVT-dokumentärserien om just detta boende återgavs de där intervjuerna – i ett för många säkert överraskande, nytt, nyanserat ljus.

Emma Arnesson och de andra ideellt arbetande i den ideella organisationen ”Hej Främling” ger

hopp om framtiden!

<3 <3 <3

Och hopp om framtiden finns det nu även för mig!

Var till läkare igår. En konstaterad wiplashskada som kräver sjukgymnastik under en tid framöver och två veckors heltidssjukskrivning blev det till att börja med.

Men jag mår under omständigheterna bra, likaså alla mina vänner och med lite smärtstillande funkar det absolut!

Mest bara hjärnspöken att kämpa vidare emot just nu…

Alldeles strax sticker jag och flickorna iväg till Östersund Arena där det nu äntligen är dags för oss att få gå på den efterlängtade föreställningen av

Snövit the Musical

– med bland andra Yohio – flickornas stora idol – i rollen som prinsen

image

– som vi har längtat!

Och ikväll väntar grillkväll/majbrasebesök i sällskap med goda vänner

:)

välbehövlig återhämtning mitt i allt kaos…

… det är ingen ide att gräva ner sig i det som har hänt…

… livet går inte i repris!

Ha en riktigt fin dag vännen min <3

Bilder från Snövit the Musical kommer i ett senare inlägg, så håll utkik!

Kram

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.