Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Trafikolycka… när det som bara inte får hända händer!

Godkväll alla vackra <3

Hela dagen har jag gått omkring som i ett vakuum med en mördande trötthetskänsla och värk i nacke, axlar och rygg.

Vi hade tur igår!

När det som bara inte får hända händer…

image

…jag och mina vänner har varit med om en trafikolycka!

:(

Det är just nu svårt för mig att riktigt ta in vad som faktiskt hände där uppe i rondellen vid Lillänge i Östersund vid 17-tiden igår kväll.

Precis när jag hade börjat köra in i rondellen från uppfarten på E14 smällde det till bakifrån. Ordentligt.

Det kraschande, krasande ljudet.

Minneslucka på minneslucka.

Känslan idag?

Helt overklig & i ett vakuum av bedövande trötthet…

Gårdagskvällen spenderades på akuten med nackkrage, röntgen, poliser som kom på besök och tog upp anmälan. Inga skelettskador på någon av oss, men däremot konstaterade pisksnärt/whiplash skador.
Hur ska jag orka med allt detta?
Den avgrundsdjupa känslan när tanken gång på gång snuddade vid vad som hade kunnat hända om…
… mina älskade barn!
<3 <3 <3
Och mitt i detta chockartade kaos – ljudet från CTG-apparaten av en ”liten galopperande häst” – ett litet tickande hjärta – tack och lov mådde Linas bebis (v.38) bra!
<3 <3 <3
Till alla er vänner & bekanta som har hört av er under gårdagskvällen och dagen vill jag säga;
Tack alla ni fina som hör av er för omtanken <3 Är ledsen om jag inte kan svara just nu, har alltför många tankar som snurrar runt i huvudet.
Jag hör av mig så snart jag orkar…
… och även till Dig – tack för att just du läser <3
Livet är lika skört som vackert.
Det tåls att påminnas om. Ta hand om varandra!
Med kärlek <3
/Susanne

5 thoughts on “Trafikolycka… när det som bara inte får hända händer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.