Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Födelsedagsfirande i förskott med närmaste familjen!

 Hej fina du! <3

Förlåt för lång frånvaro. Livet har kört ihop sig lite. Minst sagt. Med plugg, vabb, parktik och examen i sikte så måste all min tid, den lilla jag har över efter alla vardagsmåsten och umgänget med mina älskade barn gå åt till plugg, plugg och åter plugg. Har en deadline på alla eftersläntande inlämningar under min 3-åriga utbildnings gång den 22 maj. Och faktum är att jag inte har så mycket till vanligt liv just nu…

Fritid

– vad är väl det?

😉

Vill du träffa mig & barnen – så kolla i almanackan efter den 22 maj, haha, så himla sjukt men sant.

Men oavsett vad, även om det är fruktansvärt tufft just nu, så vet jag att det kommer att vara värt det

in the long run… 

Och tid att fira – det har man väl ändå alltid!

Och om inte?

Så är det något man får lov att ta sig tid till helt enkelt!

😀

Blev firad riktigt ordentligt i förskott hemma hos mina föräldrar igår, även fast det är idag jag fyller!

image

En klassisk grön prinsesstårta blev det på flickornas begäran & likaså Elsa & Anna Frost prinsessklänningar från Funidelia

– kolla in deras sida för en massa härliga maskeradkläder!

image

<3 <3 <3

Ja ett riktigt ordentligt förskottsfirande blev det!

Morgonens utan tvekan allra finaste födelsedagspresent från Ayla…

image

– Det är du mamma, jag, Alicia, Lily-Eileen, katten Marley, mormor & morfar!

<3 <3 <3

Idag har vi alla haft en helt magisk, sagolikt vacker stålande vårvinterdag ute på Rödön – precis vad jag behövde som allra bäst just nu! Bilder från detta kommer. Förhoppningsvis redan imorgon.

Så håll utkik!

😀

En riktigt skön söndagkväll önskar jag dig vännen min <3

hoppas att du också har haft en riktigt fin helg!

Med kärlek <3

/Susanne

4 reaktioner på ”Födelsedagsfirande i förskott med närmaste familjen!

  1. Ett varm kram o grattis till dej !!
    Alltid lika kul att läsa om dej och dina fina flickor
    Har själv varit ute helgen och har sett både vitsippor och blåsippor samt tibast
    Sen hade vi fikakorgen med oss ut också och njöt i solskenet.
    Ha en fortsatt bra dag // kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.