Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Vinn biljetter till Snövit the Musical med Yohio i Östersund!

Hej fina du! <3

Hoppas att du njuter av en härlig Påskhelg, det gör flickorna och jag!

Istället för att bjussa er läsare på ett virtuellt påskägg så tänkte jag dra igång ännu en påsktävling. Denna gång har du chansen att vinna biljetter till en upplevelse för hela familjen i sann musikalanda!

😀

Snövit the Musical med Yohio är ute på landsturné och kommer nu äntligen till Östersund!

11703102_10153839291390033_7380819058297420463_n

 Föreställningen i Östersund äger rum lördagen den 30 april på Östersund Arena och i samarbete med Dröse & Norberg tävlar jag ut TVÅ biljetter till

EN lycklig vinnare!

😀

I rollerna ser vi förutom Yohio kända artister som Ellen Bergström, Nanne Grönvall och Niclas Wahlgren.

image

Föreställningen passar alla åldrar mellan 3-99 år!

Trailern kan du spana in

HÄR

Flickorna och jag ska gå allihopa och de är bara sååå förväntansfulla!

:)

Särskilt Ayla och Alicia som tillhör Yohios stora fans-skara och är stolta ägarinnor av både signerad skiva och idolplansch som sitter uppe på väggen inne i barnrummet.

<3

Misstänker starkt att jag kommer att ha ett tredje litet Yohio-fan här hemma efter den 30e april!

😉

Biljetter till föreställningen hittar du

HÄR

Eller var med och tävla om två stycken biljetter genom att svara på de två frågorna nedan & tagga vänner inne på min Instagram;

1. Vad heter Snövits sju dvärgar?

2. Vem skulle just du allra helst vilja ta med dig på musikalen och varför?

😀

Svara i kommentarsfältet här nedan, ange ditt fullständiga namn och mailadress.

3. Gå även in på min Instagram @susanne_bostrand och tagga vänner (minst 3 st) som du tror skulle vara intresserade av att vara med och tävla i kommentarsfältet under tävlingsbilden. Det är tillåtet att tagga flera om man vill & ger ökad vinstchans!

Tävlingen pågår över hela påskhelgen och vinnarna presenteras här inne på bloggen nu på onsdag den 30 mars.

OBS! Biljetterna (till ett totalt värde av ca 850:-) gäller endast till föreställningen i Östersund den 30 april, vinnaren får 2st biljetter.

Om du väljer att delta så önskar jag dig varmt

LYCKA TILL! 

Och till er alla;

image

Ha en fortsatt fin & riktigt

GLAD PÅSK!

Kramar

/Susanne

 

13 thoughts on “Vinn biljetter till Snövit the Musical med Yohio i Östersund!

 1. Blyger
  Butter
  Glader
  Kloker
  Prosit
  Toker
  Trötter
  Jag vill gärna ta med mig min äldsta dotter Andrea (6år), och varför jag vill ta med henne är ganska enkelt. Dröse skapar fantastiska föreställningar som vi älskar ❤.

 2. Blyger,Glader,Butter,Prosit,Trötter,Toker,Kloker

  Jag skulle vilja gå med min mamma eftersom hon jobbar dag och natt så jag kan typ nästa aldrig ha en riktig mysig och rolig dag tillsammans så hoppas jag vinner dem här biljetterna så jag kan ha en riktig härlig och rolig dag tillsammans i öresund för hon såg den här trailern för ett par dagar sen och hon grinade för att gå på den men hon skulle jobba så hon kunde inte och hon hade inte så mycket råd för ett par biljetter men hoppas på vinst så jag kan överraska min mamma
  instagram: Red_violet7257

 3. 1. Glader, Butter, Toker, Kloker, Prosit, Trötter och Blyger

  2. Min älskade dotter som fyller fyra år om knappa två veckor :-)

 4. Glader,Butter,Prosit,Trötter,Toker,Kloker,Blyger

  Jag vill gärna ta med min sambo,som aldrig varit på nån musikal :-)

 5. Toker, Blyger, Trötter, Prosit, Kloker, Glader & Butter.

  Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min dotter Tyra. Vi skulle behöva lite mamma-dottertid då det sedan 1,5 år kommit en lillasyster som tar stor del av uppmärksamheten hemma. Det skulle bli en fantastisk upplevelse då alla disney-prinsessor är stora favoriter hos Tyra.

 6. Toker, Glader, Trötter, Kloker, Prosit, Blyger och den förträfflige Butter.

  Jag vill allra helst ta med mig min väns två barn, men går det bara med 1 så blir barnet som får gå glad. Den ensamstående mamman har kämpat med sjukdom och detta har gjort att barnen blivit lite isolerade och inte alls kunnat göra så mycket roliga saker. Barnen är ändå nöjda men det skulle kännas gott att kunna ta med dom på något extra! ♡

 7. 1. Glader, Butter, Toker, Kloker, Prosit, Trötter och Blyger
  2. Jag vill ta med mig Agnes 5,5 år som på barns vis leker med sina dockor i en magisk värld full av prinsessor, prinsar och magiska väsen. Att få se ”riktiga Snövit” på scen skulle vara magi på riktigt, även för mig.

 8. Kloker, Trötter, Blyger, Prosit, Toker, Glader, Butter

  Jag vill ge biljetterna till mina barn så de kan gå på musikal tillsammans med sina kusiner som ska dit.

 9. Dvärgarna heter
  Kloker
  Glader
  Butter
  Trötter
  Blyger
  Prosit
  Toker
  Jag skulle ta med mig min 6åring. Hon skulle bli överlycklig !!

 10. 1. De sju dvärgarna heter: Toker, Butter, Trötter, Glader, Blyger, Prosit och Kloker.
  2. Jag skulle ta med min 4 åriga dotter, som skulle älska föreställningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.