Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Snögubbsaktivist för klimatet & våffelmys i goda vänners lag!

Hej du vackra!

Är det vår hemma hos dig? I Instagram- & FB-flöden börjar våriga bilder på alltifrån vårblommor, leende tillbakalutade människor i glassiga solbrillor, till sjösättning av båtar att poppa upp. Här i Östersund känns det lååångt borta eftersom vi fått flera decimeter snö under de senaste dagarna.

En massa snö.

Blöt snö.

 Vi tog och gjorde det bästa av saken igår och gjorde oss en snögubbe flickorna och jag…

image

En snögubbsaktivist – med hopp om en ljusare framtid och en bättre värld!

:)

Med handen på hjärtat – var du med och släckte ner för klimatet under Earth Hour igår kväll?

Måste erkänna att jag själv måste svara nja på den frågan. Flickorna och jag var nämligen bortbjudna på våffelmiddag hemma hos goda vänner – finaste familjen Park – igår kväll och det krävdes inte mindre än tre våffeljärn, varav två ”dubbla” sådana för att skaka fram våfflor till 10 våffelsugna barn och 5 vuxna.

Med tanke på Earth Hour så kan jag ju säga som så att säkringen gick både en, två och tre gånger pga överbelastning från järnen, haha!

Inte det klimatsmartaste tillagningssättet kanske… med väldigt tidseffektivt!

Och i detta läget lite halvt livsnödvändigt kändes det som.

😉

Men lite släckte vi i alla fall ner och hemma hos oss var det kolsvart.

Under tillagningen av middagen gick mina tankar oundvikligen till två av mina mina bloggkollegor här på Allt för föräldrar som båda medverkat i ”Familjen Annorlunda” – Mirka Norrström och Madeleine Ilmrud med storfamiljer där dessa middagar av denna kvantitet är standard

– alltså hur gör ni egentligen?

Superwomans!

😀

Vi lyckades i alla fall få fram maten till slut = alla nöjda & glada!

image

Våffelmys hemma hos familjen Park <3

En supermysig, trevlig kväll fick vi tillsammans

:)

tack till alla inblandade!

Idag lutar det åt en sväng till skidbacken & slalompremiär för Alicia, Ayla är bjuden på födelsedagskalas & Lily-Eileen ska iväg och plocka påskris med mormor & morfar.

Så nu är det hög tid att få fram lunchen!

Ha en riktigt skön söndag vännen min <3

Kram

/Susanne

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.