Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Tävlingsdags – vinn ett kit med påskmys från ATG!

Hej fina! <3

Med påsk i sikte tänkte jag att det nu är dags att dra igång en liten passande påsktävling igen här inne på bloggen

:)

Ta chansen att vinna detta fullproppade kit med påskmys som jag tävlar ut i samarbete med ATG!

image

Innehållandes:

– Choklad från Anthon Berg

– Påskägg fyllt med massa gott

– Påskmust

– Marsipankycklingar

– Presentcheckar på ATG som du exempelvis kan köpa en Harry för!

(paketet har ett totalt värde på ca 300:-)

Vinnaren presenteras nu på måndag kväll den 21/10 -16.

TÄVLINGSINSTRUKTIONER:

Allt du behöver göra för att tävla är att lämna en kommentar nedan där du skriver vem/vilka du skulle vilja dela påskmyset med och varför. Gå sedan in på min Instagram; @susanne_bostrand & tagga tre vänner under bilden du ser ovan.

Lätt som en plätt – eller hur?

:D

Denna vecka har flickorna kommit igång med lite påskpyssel…

image

…full koncentration & fullt engagemang hemma i köket hemma hos mormor & morfar!

<3 <3 <3

Till er som väljer att delta i påsktävlingen önskar jag ett stort

LYCKA TILL!

Och till er alla

– ha en riktigt fin lördag nu!

<3

Det ska vi ha, ska hem till goda vänner – finaste familjen Park på playdate & våffelmys

– känns som ett helrätt lördagsupplägg!

😀

Vi hörs sen!

Kramar

/Susanne

23 thoughts on “Tävlingsdags – vinn ett kit med påskmys från ATG!

 1. Jag skulle vilja dela detta ägg med min fantastiska dotter. I år är sista påsken vi får ensamma för om ca en vecka är syskonet beräknat att anlända. Så skulle vilja fira extra mycket iår och låta henne tanka så mycket kärlek som möjligt innan vår familj utökas :)

 2. jag skulle vilja dela kitet med min mamma eftersom hon har varit i sjukhuset i nästan 1 vecka och jag har inte träffat henne då men hon har sagt att hon kommer innan påsk så vi kan ha påskmys med det här kitet hoppas på vinst för jag hade varit den lyckligaste i världen om jag vann från hela mitt hjärta hade jag blivit så glad
  Instagram: Red_violet7257

 3. Jag skulle vilja dela detta påskägg med min mamma så hon kommer och hälsar på mig och mina barn i påsk <3

 4. hade velat dela det här med mina systrar. Alla högtider från barndomen har varit riktigt tråkiga (trasig uppväxt) men nu vill jag verkligen ta vara på dom! Får både mig själv, för dom, och för min egen dotters skull :)
  Systrarna behöver lite glada förväntningar, det man aldrig fick som liten !♡

 5. jag skulle dela den här påskmyset med min dotter eftersom hon har jobbat med skolan så mycket och gått igenom svåra saker så vill jag överraska henne med en påskmys så hoppas att mina drömmar går i uppfyllelse

 6. Jag skulle så gärna bjuda min pojkvän på detta myskit eftersom vi på påskdagen egentligen skulle åka iväg på en gemensam resa men tyvärr fick bara en av oss ledigt (vi jobbar tillsammans) och jag kommer att åka utan honom. Det hade varit ultimat att få ett riktigt mys på påskafton för att sedan kunna åka iväg och längta efter varandra en vecka!

 7. Nu hoppas vi att turen är på våran sida, med att vinna detta underbara kit. Om jag hade turen skulle jag självklart dela den med familjen så vi kan ha riktigt mysigt i påsk för gemenskapen till familjen är det bästa som finns <3 har taggat på instagram.

 8. Åh vilket påskägg! Det skulle jag vilja dela med min pojkvän. Han har stöttat mig under de senaste två åren då jag blev hjärtsjuk o har tillbringat mycket tid på sjukhus (i Östersund). Han skippade att jobba för att bo med mig på sjukhuset, vilket kille va?!
  Glad Påsk till dig Susanne o dina töser!

 9. Är gärna med! :-)
  Fruwihlborg heter jag på instagram.

  Detta skulle jag dela med min underbare lillebror!
  Han blev änkling i november men trots det är han en klippa och ställer upp när jag behöver honom ♡
  Det fina påskpaketet skulle vi dela med våra barn. Godis till dem och v75-vinst till oss, vilken glad påsk vi skulle ha 😀

  Hoppas på tur i dubbel bemärkelse 😉

 10. Jag skulle vilja dela myset med en ny bekantskap jag fått från Syrien (bor på flyktingboendet bredvid). Otroligt vad som kan växa ur en snabb hälsning då vi möttes med barn vagnarna!

 11. Vardagslyx i ren perfektion, är ATG’s påskäggs rätta definition. Vardagslyx som skulle komma att bringa mycket glädje och lycka, väl värd mina kära syster kan jag tycka! Hon är min syster, bästa vän och nybliven mamma, väl värd denna fina vinsten hem kamma! Det vore en enorm lycka och glädje att få skämma bort min kära syster med denna fina vinst, allra helst nu när hon anar det som minst!

 12. Jag vill dela påsken med mina barn. Vi träffas sällan allihop samtidigt eftersom de bor på olika orter. Därför älskar jag storhelger då de oftast kommer alla tre!

 13. Ensam mamma med fyra killar…
  vet hur man deras godissug stillar!
  För äkta godisråttor är vi alla,
  turas om att i skafferiet gå och nalla…
  Men så länge ingen ser räknas väl ingen kalori,
  påskägget från ATG – ingen skulle bli gladare än vi!

  GLAD PÅSK!

 14. Detta ägg vill jag dela med min äldsta flicka som älskar godis. Hon är en riktig godisråtta. Den yngsta är för liten för godis än så hon får något annat här hemma. 😀

 15. Perfekt ägg för mig och min tonårige son! VI spelar på Harry tillsammans och firar med påskmust & choklad när vi har vunnit storkovan :) Och vinner vi inte har vi i alla fall vårt favvogodis 😉

  mikkimuz på IG

  Glad påsk!

 16. Påskägg.förgyll min dotters påsk med ett ägg från er förstås
  hon är bara 4 år men förstår vad som skall komma och vad hon kanske får
  På den lokala affären
  Är påsken redan i atmosfären
  Hon frågar mig morgon och kväll om haren har lagt sina ägg än?
  -Inte än… Den som väntar på något gott blir inte besviken, dumle är ju den givna favoriten

 17. Jag skulle dela ägget med min fina familj, Veikko, Ella och Elsa för att jag älskar dem helt enkelt och sedan har vi en liten påskmustälskare det skulle glädja extra mycket. ….

 18. Vill dela hela upplevelsen med min fina familj som jag har så kär – tänk om vi vinner och någon av oss blir miljonär?

 19. Jag skulle vilja dela påskägget med min sambo och våra underbara pojkar!! Lite spänning i vardagen med Harry Boy hade inte suttit fel!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.