Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Tydligen är jag inte odödlig!

Hej fina du!

Förlåt för frånvaro här inne!

Har legat totalt däckad i influensa sedan i söndags. Barnen har bott ett par nätter hemma hos mormor och morfar eftersom jag har varit så hemskt dålig.

:(

Jag som aldrig är sjuk!

Kan verkligen inte ens minnas när jag var sjuk senast…

… men det är väl bara att inse…

Tydligen är jag inte odödlig!

😉

Som grädden på moset precis nu när det börjar vända för min del och det känns liiite bättre så är det även Alicias (o)-tur att få feber så idag kör vi combon vabb/sjuk själv här hemma.

Nåja man ska inte klaga…

Hela 2,5 friska veckor i sträck fick vi ju i alla fall i slutet av Vabruari i detta huset

😀

Och en underbar lördag (nu i lördags) i sällskap med goda vänner där vi gick på bio & såg nya Disney-filmen Zootropolis, fikade och avslutade kvällen med en härlig middag tillsammans.

Sånt som man kan leva länge- och kämpa sig igenom många sjukdagar på.

<3 <3 <3

Njuter nu av att ljuset börjar återvända!

Laddar om.

image

Samlar kraft.

Ikväll presenterar jag vinnaren av biljetter till premiärvisningen av Disneys Lejonvakten, så till dig som har varit med och tävlat; håll utkik!

Och för dig som inte har det finns det fortfarande chans att vara med och tävla fram till kl 19.00 ikväll.

Fullständiga tävlingsinstruktioner hittar du i mitt förra inlägg.

Kramar <3

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.