Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Innerligt tacksam!

Godkväll du vackra!

Vill dela med mig av en liten ögonblicksbild från livet…

imageVärldens bästa sagomorfar läser saga för mina småhjärtan när mamma har åkt iväg på innevecka i Härnösand ✨ Åh jag hann ju som vanligt inte mer än komma hit innan jag drabbas av hemlängtan deluxe  men värmer i hjärtat att veta att mina älskade skatter är i trygga händer hos de allra bästa morföräldrar man kan ha! ❤️

Känner en innerlig tacksamhet över mina älskade föräldrar som alltid finns för oss

❤️❤️❤️

jag & flickorna är lyckligt lottade!

Kram

/Susanne

2 thoughts on “Innerligt tacksam!

  1. Du har jättefina föräldrar som du kan lita på i alla lägen DET är du värd Du är så duktig som orkar plugga med 3 små barn som du har ensam vårdnad om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.