Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Vabruari it is!

Hej fina du! <3

Är inne på VAB-dag 12 på raken här idag…

Barnen har avlöst varandra med hög och långdragen feber.

Ingen energi.

Ingen extra ork.

Känns som att det aldrig ska ta slut.

Är inne i en bubbla…

Sömnlösa nätter, tröstlöst tröstande och små duracellkaniner ständigt i luven på varandra klättrandes på väggarna.

Dessutom högvis med kurslitteratur som ständigt skriker;

läs!

Längtar ut, längtar bort…

image

Hallå livet – kom igen nu!

Du kan bättre

än såhär.

<3

One thought on “Vabruari it is!

  1. Det är aldrig kul att vara sjuk.Jag låg själv i feber och hosta i förra veckan men är på bättringsvägen nu.
    Hoppas att dina flickor kryar på sej.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.