Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Vi har blivit frälsta!

Godkväll du vackra!

Tack för ditt tålamod med att bloggen har legat lite på sparlåga <3

Det måste få vara lite så just för tillfället…

… måste hinna ikapp mig själv!

Och vardags-racet rullar vidare…

…med vabb,

vabb

intensivstudier

och lite mera vabb!

Den ena sjuklingen avlöser den andra – precis så som det ska vara i Vabruari :/

Men vet du vad?

Vi har blivit helt frälsta här hemma!

😀

Nej kanske inte riktigt på det sätt du tror. Men jag säger bara;

LEGO

alltså!

Det läses ritningar byggs och leks i timmar här hemma just nu.

image

Inget tjat efter vare sig Bolibompa eller Ipads.

Underbart!

Men det kanske bästa av allt är att jag själv blir som ett barn på nytt när jag gör detta tillsammans med barnen

😉

Tänker på alla ”mindfulness-målarböcker” som är så populära just nu

jo jag har en sådan jag också…

Men det som jag precis har insett är att legobygge har precis samma effekt :) det krävs verkligen full koncentration och att verkligen vara här och nu för att hänga med i manualerna bland alla hundratals småbitar som ska hamna på rätt plats.

I love it!

😀

image

Så mitt ALLRA hetaste föräldratips just nu;

köp ett par paket Lego – vi har börjat med några Lego Friends här hemma. Stäng av ALLA digitala skärmar, sätt er ned, bygg och umgås med era barn!

Livet går inte i repris

<3 <3 <3

En riktigt fin kväll önskar jag dig <3

Med Kärlek

/Susanne

3 thoughts on “Vi har blivit frälsta!

  1. Lego är så roligt att bygga! Tycker det är så bra att dom gjort lego friends om det nu lockar fler flickor till att bygga. Bara dom också bygger, det är nog riktigt bra för motoriken. Själv har jag en grabb som ty enbart leker med själva legogubbarna 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.