Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Dagens badrumschock!

Godkväll du fina!

Måste ju erkänna att jag blev totalt livrädd och fick mig världens största chock som gav mig rysningar idag när jag kom in i badrummet…

… vem skulle väl inte hoppa till och skrika rakt ut av denna synen liksom?

I alla fall för en sekund eller två

😉

– sedan får man ju fortsätta att spela med ett tag till förstås.

😀

image

Dagens busstreck ala Alicia <3 helt på eget initiativ!

Kreativt minsann

😉

Gärningsmannen avslöjad på högljutt fnitter från rummet intill och en massa bus i blick.

– Jag ville bara busa med dig och skrämma dig lite mamma!

Om hon lyckades.

Oh yes!

Åååh jag hade ju glömt bort de där plastinsekterna barnen tjatade till sig i en 10-kronors fyndbutik nere på västkusten i somras.

image

Livet med barn.

😀

Haha!

Hoppas du har en mysig kväll <3

här SKA de sista julkartongerna ner i källaren bums!

Imorgon börjar allvaret för oss igen. Förskoleklassen drar igång för Ayla och själv kämpar jag vidare med studierna.

Vi hörs snart igen!

Har en del på hjärtat som jag skulle vilja dela med mig av <3

Kram

/Susanne

One thought on “Dagens badrumschock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.