Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Och vinnaren av julmyskittet från ATG är …!

Godkväll alla fina! <3

Kikar in här en snabbis för att presentera vinnaren av julmys-kittet från ATG.

Trumvirvel…

image

Josefine Norén

STORT GRATTIS TILL DIG!

Maila mig din adress på bostrandsusanne@gmail.com

så kommer paketet till dig inom kort!

Tack alla ni som var med & tävlade

&

bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag ta rätt på knäcken som jag och flickorna kokade när vi kom hem från julpyssel & föräldrafika på förskolan i eftermiddags och efter det blir det lite inslagning av julklappar.

Ha en fin kväll!

Kram till er alla <3

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.