Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Tävlingsdags – vinn ett kitt med julmys!

Godkväll fina du! <3

Nu närmar sig julen med stormsteg och det är mycket som ska hinnas med och fixas inför julhelgen.

Sen ska man ju förhoppningsvis hinna med att julmysa lite också!

Tävlar i samarbete med ATG ut ett paket med julmys som är helt perfekt nu till julhelgen.

image

Julmys-kittet innehåller följande:

– Pepparkakor

– Pepparkaksform

– Tomteluva

– Presentcheckar på ATG som du kan köpa en Harry Boy för

– Chokladpraliner

– Julmust

-Tomteskum

-Ljus

Kittet har ett totalt värde på 300 kr.

Vinnaren presenteras nu på torsdag kväll den 17/10.

Allt du behöver göra för att tävla är att lämna en kommentar nedan där du skriver vem/vilka du skulle vilja dela julmyset med. Gå sedan in på min Instagram; @susanne_bostrand & tagga två vänner under bilden du ser ovan.

Lätt som en plätt – eller hur?

😀

Till er som väljer att delta önskar jag ett stort

LYCKA TILL!

Och till er alla – ha e riktigt fin kväll <3

Kram

/Susanne

9 thoughts on “Tävlingsdags – vinn ett kitt med julmys!

 1. Hoppas på att vinna detta kit så vi kan njuta av det tillsammans med familjen som kommer ner till oss och firar jul ocj nyår.
  För oss är det extra speciellt då vi bor över 100 mil (till mina föräldrar) och 400 mil från mannens. Och i år är vi alla samlade! 😀

 2. Vill julmysa med mina äldsta väninnor som jag haft nära mig i över 30 år.
  Innan vi firar med våra familjer hoppas jag att vi en riktigt tjejig och mysig kväll får.
  Med Tomteskum, pepparkakor, ljus , Harry Boy och massa skratt!
  Skulle vi fessutom vinna en slant kommer vi få glädjefnatt!

 3. Med detta julmys skulle jag och min familj vilja dela det min mamma som vi inte träffar ofta då vi bor långt ifrån varann och svårigheter har hänt. Hon är den bästa och som vi önskar mer tid med

 4. Detta kit skulle jag julmysa med tillsammans med min sambo kvällen innan julafton då han äntligen är ledig. De senaste åren har jag varit själv hemma med småbarn kvällen innan jul då sambon jobbat och kommit hem sent. Tänk vilken lycka att han i år lyckats få ledigt så vi tillsammans kan mysa med barnen för att sedan när de somnat bara ro om varandra och ladda batterierna inför allt som hör juldagarna till. Detta julmyskit skulle ju vara pricken över i:et. Har taggat på instagram och håller nu tummarna för vinst!

 5. Jag skulle mysa med sonen och ev sambon. Våra kvällar är så tråkiga, jag lägger mig med minsta men hon somnar aldrig så sonen har hunnit gå och lägga sig innan hon somnat =( och sambon jobbar borta hela veckorna, är bara hemma fre-sön, med lite tur..

 6. Hej!

  Åh, ja detta var verkligen ett supermysigt kit :) Jag skulle vilja dela det med mina två tonåringar. Vi flyger och flänger dagarna i ända och när kvällen kommer är det ändå hundra saker kvar man måste göra. Ingen tid till bara att vara, prata, spela sällskapsspel och mysa i soffan. Men vann vi detta fina kit skulle vi ju helt enkelt vara tvungna att använda det 😉

  Gillar och har taggat på ig som mozzepigg!

 7. Jag skulle ge denna vinsten till min mamma. Hon förlorade sin man i cancer 2014. Vår älskade ”pappa”. Min mamma fyller oxå år den 27/12. Mamma behöver all uppmuntran hon kan få! Denna fina vinsten vet jag att hon hade uppskattat då Jul & nyår är jobbigt för henne. De träffades på nyår, förlovade sig ett annat nyår & gifte sig på nyår. :,(

 8. Jag skulle vilja dela detta med min man och min svärmor som jag kommer att umgås med kvällen innan julafton! Min svärmor är fattigpensionär så det är inte ofta hon har kul eller lyxar till det. Därför vore det roligt att få lyxa till det lite extra! Och kanske kan vi vinna lite pengar till henne? Hoppas på tur!

  Jag heter sockerbeta på instagram!

 9. Jag skulle vilja vinna lite julmys som jag kan dela med min kära storebror. Han har nyligen separerat och behöver lite uppiggande mys och jag har det väldigt tufft just nu av olika anledningar och skulle verkligen behöva en kväll med bara mys då vi slipper bekymra oss utan bara kan mysa tillsammans och njuta av godsakerna. En sån kväll behöver vi båda <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.