Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Mitt alldeles egna lilla Luciatåg!

Godmorgon du vackra <3

En riktigt fin och stämningsfull Lucia önskar vi dig!

image

Mitt eget lilla charmiga lussefirargäng

<3 <3 <3

Se delar av flickornas Lucia-uppträdande genom att klicka på länken nedan!

trim.C51AC508-9138-4161-BD30-B7B0B1428F53

<3 <3 <3

Just nu sitter vi och myser framför Luciamorgon här hemma, flickorna, katten Marley & jag.

image

Lussebullarna från gårdagens lussebulelbak smakar himmelskt… 

– och det tredje ljuset brinner!

image

Idag blir det ett lite annorlunda Lucia-firande för våran del. Vi ska nämligen iväg och hänga med Skogens Konung och hela hans gäng ute på Moosegarden i Orrviken…

… så håll utkik – en uppdatering med bilder från detta kommer!

En riktigt fin Lucia & Tredje Advent önskar jag dig <3

Med Kärlek

/Susanne

One thought on “Mitt alldeles egna lilla Luciatåg!

  1. Vad mysigt ni har tillsammans.Synd att ni är så långt borta annars hade ni gärna fått lussat för mej.
    Kram till er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.