Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Lussebullebak & julfika!

Godkväll du vackra <3

Idag har det bakats lussebullar så det stod härliga till hemma hos familjen Bostrand. Välkommen att hänga med genom bullbaket i ett litet bildmaraton nedan!

image

image

Morfar Björn – mästerbagaren ”Bagare B” himself i familjen – kikade in i köket med sin kanonsnygga 😉 bagarmössa…

image

… måste erkänna att jag stal den dagen till ära med förhoppning om att bli lite mera talangfull i köket, haha!

image

Voila – vad tycks?

😀

Flickorna skrattade högt åt mig alla tre, haha, jag har iiiingen som helst aning om varför…

😉

image

 Mormor Ulla var också med under bullbalket – som tur var – min räddare i nöden bland kladdiga degar och passning av ugnen!

image

Koncentrationen på topp hos mina fina små bagerskor…

image

<3 <3 <3

image

Finns inte mycket i julmysfaktor som slår doften av nybakade lussebullar tycker jag…

image

… och jag är nästan helt säker på att Alicia håller med mig!

:)

Visst funkar den klassiska ”två-russin-per-lussebulle” varianten bra, men vi valde att göra dem lite extra goda i år och strödde över lite extra hackad mandel och pärlsocker…

image

image

image

Så blev det fikadags!

image

Självklart skulle de nybakade mästerverken provsmakas på direkten, fortfarande sådär härligt, lite svagt ugnsvarma

– då de smakar som allra bäst!

image

Och ja – du ser helt rätt! Vi vågade oss även på att ”tjuvtända” det tredje adventsljuset 

:)

Behöver jag ens säga att mysfaktorn var skyhög?

Imorgon ska vi upp i ottan, nåja kl 07 i alla fall (i och för sig precis som vanligt, haha) och se på Luciamorgon, det har blivit lite av tradition här hemma.

Hoppas att du har en riktigt fin helg <3

Ta hand om dig vännen!

Kram

/Susanne

 

2 reaktioner på ”Lussebullebak & julfika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.