Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Kom & häng med oss denna vecka!

Hej Du vackra! <3

Ny vecka, nya möjligheter och världens kanske längsta ”to-do-list” någonsin – som dessutom aldrig tycks minska en endaste millimeter  – ska man skratta eller gråta är frågan?

😉

Men jag försöker trösta mig lite med min gissning om att jag inte är alldeles ensam om detta just för tillfället?

För nu rullar det på i ilfart mot jul verkligen – tänk att det redan är första advent nu till helgen!

:)

Tittar in här en snabbis bara för att tipsa dig om att du under just denna vecka har möjlighet att hänga med mig & flickorna lite extra inne på Instagram eftersom jag under denna veckan tar över Allt för föräldrars Instagram-konto.

image

Mina älskade småhjärtan och jag

<3 <3 <3

Ja kom och häng med oss inne på Instagram på;

@alltforforaldrar

Under veckan som kommer så tänkte jag att ni nya läsare där ska få möjlighet att lära känna oss lite bättre och ta del några nedslag i vår vardag under en helt vanlig vecka.

image

Just idag inleddes denna med VAB-mys på hög nivå med Lily-Eileen & katten Marley <3

– bara att gilla läget och lägga alla planer åt sidan!

Varje gång jag vabbar så stannar liksom tiden till och vi går in i vår alldeles egna lilla VAB-bubbla här hemma – helt avskilda från omvärlden…

Det här med att ”vobba” har aldrig riktigt varit min grej 😉 jag får bara inte till det!

Vad tycker du om VOB (kombinationen VAB + jobba hemifrån)?

Personligen känner jag att när barnen är sjuka och jag stannar hemma för deras skull så vill jag finnas där för dem till 100%

Men det är ju så olika hur man väljer att göra…

Hoppas att du har fått en riktigt fin start på veckan vännen min!

Kram <3

/Susanne

2 reaktioner på ”Kom & häng med oss denna vecka!

  1. Jag vobbar för att jag måste, för att ingen annan gör mitt jobb när jag inte är på arbetet. Bolagets anställda kan tex inte få lön en vecka senare för att min son varit sjuk eller Skatteverket som inte ger mig respit med skattedeklarationer två dagar för att jag måste vabba. Tufft men sån är verkligheten! Fritt arbete de flesta dagarna i månaden men vissa går bara inte att vabba på.

    1. Hej Petra! Ja vi har ju alla väldigt olika förutsättningar för att få ihop livspusslet i vardagen med allt vad det innebär. Jag har full förståelse för att vobb i vissa fall kanske är ett oundvikligt måste särskilt när man är egen företagare eller har hand om administrativt arbete som varken kan göras av någon annan eller vänta. Men personligen har jag möjlighet att göra ett val. Och då väljer jag att lägga allt åt sidan och låta ”to-do-listen” växa lite till. Ha en fin dag! Kram /Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.