Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

The Beautiful White!

Hej du vackra <3

&

hej mitt vinterland!

Så var den då äntligen här – den första snön! Visst är det väl något alldeles speciellt och magiskt med de där allra första snöflingorna?

 Varje år…

Igår eftermiddag föll det vita guldet likt manna från himlen här i Östersund och världen lystes genast upp en aning och livet kändes med ens liiite ljusare efter helgens nästan totala mörker…

image

Om jag själv är en snöfantast?

Nej det kan jag väl inte direkt påstå att jag är för tillfället. Det har gått i vågor i perioder under mitt liv. Eftersom jag är född och uppvuxen i det lilla jämtländska Östersund -”Vinterstaden” en timmes bilfärd från Åre, periodvis har brunnit både för längd- snowboard & alpin åkning så har jag med åren lärt mig att uppskatta The Beautiful White fullt ut – att pendla någonstans mellan att älska den och gilla läget helt enkelt!

Här ser ni däremot några 100 % äkta små snöfantaster…

image

… in action!

image

Vi passade på att fånga ögonblicket och stannade till för några hisnande stjärtlappsåk i pulkabacken på väg hem från förskolan!

😀

image

vilken lycka!

image

Vilken glädje

😀

image

Och lyckliga barn = lycklig mamma!

image

Plötsligt insåg jag där jag stod mitt i snöstormen nedanför pulkabacken hur otroligt lyckligt lottad jag är! Många ilade förbi så snabbt de bara kunde och hoppade svärandes in i sina översnöade bilar ordentligt påpälsade med halsdukar svepta upp över hela ansiktet… de hade inte en chans att njuta av stunden och fånga ögonblicket – men det hade verkligen jag.

Genom mina älskade barn!

<3 <3 <3

Och självklart tog jag tillfället i akt och hängde med några svängar i backen.

Ohjälpligt barnslig som man är ibland, haha!

😉

Och barnen ville aldrig gå hem…

image

Det tog oss drygt 1 timme att ta oss de 600 metrarna hem från förskolan igår och när vi väl kom hem var det ingen i sällskapet som ville hänga med mig in för att steka pannkakor – nej här blev man minsann ordentligt brädad av snögubbebygge!

Barnen lekte ytterligare nån timme i snön utanför köksfönstret innan de kom in rosiga om kinderna och slukade ett helt lass med pannkakor

<3 <3 <3

och snön…

den ligger kvar!

Har ni fått någon snö där Du bor än?

Hur som helst – hoppas att Du har det fint vännen min <3

vi hörs snart igen!

Med Kärlek <3

/Susanne

3 reaktioner på ”The Beautiful White!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.