Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Barnen går först oavsett vad!

God morgon du vackra! <3

Saker och ting går inte alltid som på räls här i livet. Det blev en betydligt kortare vända än planerat till Härnösand denna gång. Jag åkte ner i måndags morse och var hemma i Östersund igen redan på tisdag kväll…

Barnen går först oavsett vad.

Alltid.

Så är det bara.

image

En i mitt mammahjärta given naturlag. 

Och säkert även i ditt om du också har barn.

Det har varit en minst sagt turbulent vecka.

Mitt hjärta gråter när jag vet att mina barn inte mår bra. Och för mig var det en ren omöjlighet att stanna kvar i skolbänken 25 mil från mina egna älskade ungar när jag vet att en av dem behöver mig alldeles extra just nu.

Dessutom läser vi just nu en kurs där vi är mitt i uppstartandet av att skriva B-uppsats och eftersom jag redan under min förra utbildning inom turismvetenskap/destinationsutveckling skrev både B och C-uppsats så känns det ”kaka-på-kaka” att sitta på samma typ av föreläsningar ännu en gång… visst alltid bra att friska upp minnet, men inte värt det denna gång helt enkelt!

Och tänk vad otroligt stark och träffsäker den kvinnliga intuitionen/modersinstinkten kan vara ändå.

Att avbryta inneveckan och ta tåget hem var tveklöst helt rätt beslut.

Idag är vi hemma och vabbar mitt största lillhjärta och jag <3

image

Min älskade Ayla – en frisk energifylld fläkt och tapper solstråle vid frukostbordet är hon allt trots dunderförkylning och 39 graders feber.

Jag har konstaterat det förut och gör det igen; vissa saker kan man bara inte styra över här i livet.

Små barn små bekymmer – stora barn stora…

Ja – kanske är det generellt sett så?

Nu ska vi krypa upp i soffan med en varm filt Ayla & jag kramas alldeles extra mycket och filosofera lite över livet tillsammans <3

Bara hon och jag.

Vad har du för dig idag?

Every little thing is gonna be alright…

Det känns i hjärtat.

<3 <3 <3

Med Kärlek

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.