Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Hej från barnmässan Älskade ungar!

Hej du fina! <3

Vill bara kika in och säga snabbt hej från barnmässan som slog upp sina portar här i Örebro idag!

Kön ringlade sig flera kvarter i morse när det röda bandet skulle klippas för Örebros allra första barnmässa – Älskade Ungar – och förväntan fullkomligt vibrerade i luften.

Vi VIP-bloggare har funnits på plats hela dagen och ikväll väntar middag med tillhörande show på Södra Vattentornet tillsammans med hela härliga VIP-bloggare-gänget.

😀

IMG_7392

IMG_7322

IMG_7386

Bloggande, instagrammande och…

IMG_7391

… amningspaus i VIP-loungen…

IMG_7380

… multitasking at it’s best!

🙂

Kärlek på jobbet!
IMG_7428

Finaste Therese Wickman – mässansvarig – tillsammans med sin nyvunna kärlek och numera även sambo – Emil.

Så otroligt fina ihop!

<3 <3

Detta var bara en liten hälsning – BILDBOMB – och allt om helgen kommer i nästa inlägg!

Nu ska jag jag & Sofi hoppa in i duschen här och bege oss mot kvällens tillställning på Södra Vattentornet.

😀

Hoppas att även Du har en riktigt fin helg!

Med Kärlek <3

/Susanne

 

3 reaktioner på ”Hej från barnmässan Älskade ungar!

  1. Åh så härligt det ser ut! 🙂 Önskade jag hade varit där idag också, men imorgon så!

    Ha en härlig kväll, så ses vi imorgon! 🙂

    Kramar <3

    1. Tack MammaLinda det hade jag verkligen 🙂 faktum är att helgen var ännu härligare live än det ser ut på bilderna! Sitter och sorterar massa bilder nu – en ordentlig bildbomb kommer senare ikväll! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.