Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Hejdå Östersund – hej Stockholm!

Godmorgon fina du! <3

12003203_10153488581665033_1391102998622371014_n

Nu är vi äntligen på väg mot Stockholm Ayla, Alicia & jag! Och som jag älskar känslan av att vara på väg <3

12049578_10153488558515033_2422170069640656242_n

Kusinmys med min syster med familj <3 & galapremiär av Disneys Descendants väntar på oss!

Det är ett litet konststycke i sig att få med barn, all packning och komma ombord på tåget, riktigt svettigt faktiskt 😉 men nu är vi tack & lov på plats på SJs snabbtåg, kan pusta ut och kommer att vara framme på Stockholm Central vid ettiden

– om allt går som planerat och SJ håller vad de lovar vill säga!

Det är ju något det brukar kunna vara lite si och så med…

😉

Solen är på vår sida idag & Stockholm lovar hyfsat finväder hela helgen

🙂

Nu frukostdags!

IMG_6153

PS. Om du har vägarna till Örebro nästa helg, eller bor där i krokarna och planerar att gå på barnmässan Älskade Ungar så vill jag tipsa dig om min pågående Instagramtävling där du nu har chansen att vinna 2 entrébiljetter till mässan samt en välfylld goodiebag!

Ta chansen inne på Instagram @susanne_bostrand – tävlingen pågår fram tills söndag! DS.

En riktigt skön lördag & trevlig helg önskar jag dig vännen <3

Vi hörs snart igen!

Kram <3

/Susanne

 

4 reaktioner på ”Hejdå Östersund – hej Stockholm!

  1. Jag tror att du skulle må bättre om du tog det lugnare och var hemma i lugn och ro med dina flickor istället för att så ofta vara ute på olika saker. Bara resor till olika städer tar ju på krafterna. Tar inte dina studier mycket tid också? Hur har du råd med resor och hotell med studiemedel?

    1. Kära Ylva. För mig är det ren avkoppling att resa tillsammans med barnen. Lämna hemmets alla måsten bakom mig & bara helhjärtat kunna njuta av här & nu tillsammans med barnen <3 Hur jag har råd? Det behöver inte alls kosta mycket att resa med barnen. Som student har man studentrabatt med SJ till exempel! Allt handlar om planering & prioriteringar. En riktigt fin dag önskar jag dig 🙂

      1. Ja barnen reser väl billigt eller gratis med tåget. Men logi och mat brukar då kosta bra med pengar. Dessutom försvinner väl inte hemmets måsten bara för man är ute och reser. Du gör ju naturligtvis som du vill men jag får uppfattningen att du inte verkar vara helt tillfreds så jag tänkte det det kanske kunde vara bra för dig att fokusera på hemmet och studierna.

  2. Önskar dej o dina flickor en trevlig helg i Stockholm tillsammans med kusinerna.
    Kram
    Vore kul om du svarar nån gång på mail man skickar till dej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.