Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

For Life – en tankeställare för livet!

God morgon måndag!

Dags att kicka igång en ännu en ny vecka med ett späckat dagsschema. Det rullar på riktigt ordentligt nu fast på ett bra sätt tycker jag.

:)

Har liksom accepterat fullt ut att vardagen har kommit igång på allvar och jag njuter av känslan av att kunna vara effektiv i veckorna och verkligen vara värd all vila och lite extra guldkant på tillvaron under helgerna!

Och vad kan väl ge mer energiboozt för mig personligen inför en arbetsvecka än fina upplevelser tillsammans med vänner och familj att blicka tillbaka på?

I helgen var vi och plockade lingon tillsammans hela familjen.

<3 <3 <3

IMG_5391

Ren & skär bärplockarlycka…

IMG_5157

…hos både stora och små!

IMG_5313

<3 <3 <3

Men en glasklar tanke och insikt som plötsligt slog mig där ute på lingonhygget var hur otroligt lyckligt lottade vi är som familj flickorna och jag som faktiskt kan göra detta tillsammans!

Fina familjeupplevelser som präglar oss alla och blir till värdefulla minnen att lägga i livets skattkista

For Life

<3 <3 <3

Det är det inta alla barnfamiljer som kan göra…

:(

Blev berörd till tårar när jag läste min bloggkollega Nina Hermansens BLOGGINLÄGG – ”Till minne av Jonas” – om Jonas, Madde & Linus för ett par dagar sedan…

varför är livet så fruktansvärt orättvist ibland?

Finner inte ord…

<3 <3 <3

Mitt armband påminner mig om just detta…

IMG_5357

Ingen kan göra allt men alla kan faktiskt göra något!

Tillsammans blir vi starka och kan kämpa för livet, för de som kämpar med sjukdom, deras anhöriga och närstående

For Life

Köp ett armband du också, detta i svart/vitt & silver eller någon annan fin färgvariant

HÄR

och bidra genom att stötta detta fantastiska sysselsättningsprojekt till  att cancerforsnkningen går framåt!

IMG_5356

 En riktigt fin start på veckan önskar jag dig!

Med Kärlek <3

/Susanne

 

4 thoughts on “For Life – en tankeställare för livet!

    1. Tack snälla du Diana <3 ja det hoppas jag med! Alla kan vi bidra med något litet, och många bäckar små..! Kram

    1. Det var det minsta jag kan göra! All min kärlek tillbaka till dig du fina <3<3<3 & dina vänner som drabbats av detta fruktansvärda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.