Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

VIP-bloggande & barnmässa på G!

Godmorgon du vackra! <3

Sitter och bläddrar i kalendern och planerar upp hösten lite. Oj oj oj säger jag bara vad mycket det är som plötsligt ska klämmas in i the-never-ending-”vardagspussel” så fort vardagen drar igång igen med full kraft med skola, dagis & heltidsstudier!

Att från nödvändiga pusselbitar som bilbesiktning, föräldramöten och tandläkarbesök till de där lite mer guldkantade bitarna som lyser upp tillvaron lite extra som playdates, frisörbesök och en och annan mini-weekend till än så länge lite ”hemliga” destinationer.

Och så ett hem att sköta på det.

Det känns att man lever vill jag lova!

😉

Långtråkigt? Inget att göra?

Exempel på två lyxproblem som överhuvudtaget inte har existerat i min värld de senaste sex åren – sedan den dagen Ayla föddes med andra ord. Haha!

:)

Men vad gör väl det?

Allt jag gör för mina älskade barn och vår familj har alltid varit, är och kommer alltid att vara värt det flera gånger om.

Oavsett hur obeskrivligt tufft och pressat det än kan vara mellan varven som ensamstående förälder på heltid…

<3 <3 <3

Känns därför rätt så befriande att jag ändå har en massa roligt att se fram emot mitt i vardagsekorrhjulet som nu snurrar på med full fart igen!

😀

Helgen den 26-27 september är det dags för Örebros första barnmässa

Älskade ungar!

att slå upp portarna.

IMG_3628

Att mässan anordnas av min fina vän och EMS-kollega Therese Wickman <3 gör att jag känner mig extra stolt och förväntansfull såklart.

Vilken stark kvinna & fin mamma – vilket driv – med en imponerande förmåga att hålla många bollar i luften – det är sådant jag verkligen imponeras av!

 

Det kommer att finnas många utställare och föreläsare på plats på mässan, kända profiler, toppbloggare, artister och en massa roliga aktiviteter för barnen!

11949269_1646389302244688_7486468598844053317_n

Vill du veta mer om mässan så kika in

HÄR

Flygbiljetterna är redan bokade för min del

:)

och som jag ser fram emot att träffa mina fina EMS-kollegor/vänner Evelina, Sofi, Therese, Madelene & de andra VIP-bloggana samt att mingla med mässans besökare!

:)

11990405_1646314975585454_880462762276809211_n

Även min bloggkollega här på Allt för föräldrar – 13-barnsmamman Mirka Norrström med familj – kommer att finnas på plats!

Kommer att lotta ut ett par biljetter till mässan här på bloggen inom en snar framtid, så håll utkik

:)

Biljetter till mässan finns annars att köpa

HÄR

11218626_1644497682433850_7062140829694644972_n-2

Hoppas även att jag får möjlighet att träffa några av er kära läsare i Örebro <3

Är så himla nyfiken på vika ni alla är!

Utan just Dig vore bloggen ingenting <3

Tack för att du läser!

Med Kärlek

/Susanne

4 thoughts on “VIP-bloggande & barnmässa på G!

 1. Vad trevligt att du har tid och råd att resa på mässa när du studerar och har tre barn. Trodde studiemedlen var ganska tajta och studierna pressande.

  1. Ja verkligen Ina :) vad roligt att du unnar mig det! Studiemedel tajta? Svar JA. Studier pressade? Svar DITO. Men det hindrar ju inte att åka iväg på ett bloggjobb…

 2. Åhhh vad jag längtar till barnmässan. Jag och min minsta på 1 år ska åka upp från Vänersborg och bo hos en kompis. Vi ska gå på mässan på lördag och sen på em ha mammaträff :)
  Jag ser fram emot att få träffa dig och alla andra goa EMS-mammor och Mirka :)
  Vem jag är?
  Emma med 3 barn (1,4 och 7 år) och sambo. Bor i Vänersborg och är nu mammaledig med min minsting. Följer EMS slaviskt hahaha!!!!

  1. Ja som ja längtar jag med! Vad roligt att du skriver och berättar lite om dig :) mysigt att tajma in en mammaträff samtidigt som mässan! Ja kom förbi och säg hej! Ser fram emot att få träffa dig & barnen <3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.