Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Flygresa bokad – miljöombyte och insikt!

Godmorgon du vackra! <3

Ville bara kika in här på bloggen en snabbis och berätta att jag precis bokat både tåg- och flygbiljetter!

Det kanske inte är så himla tokigt ändå att kicka igång vardagen igen när jag och barnen har en massa kul att se fram emot även i höst?

:)

IMG_3972

Wihooo

😀

Som jag bara älskar att resa och känslan av att vara på väg <3

– då är jag i mitt absoluta esse!

Själva planerandet innan avresa och allt runtomkring innebär ren och skär njutning för mig

:)

det är kanske inte för inte som jag valde att plugga turism i tre år vid Mittuniversitetet och komma ut som färdig Upplevelseproducent…

😉

För tio år sedan var det nästan bara storslagna, spektakulära resor, backpacker resor till Asien som jag för min egen del kände ”räknades”,

men nu på senare år, efter flera års ”isolering” som ensamstående småbarnsförälder hemma i Östersund så har jag kommit fram till och landat i att;

vem har väl egentligen att man behöver resa långt för att komma bort

och det är långt ifrån alltid det är de mest spektakulära upplevelserna som är de bästa!

The small things in life are the big things!

<3 <3 <3

Så är det verkligen. Och kan ofta även vara på resfronten.

Det kan räcka med att bara ta bilen upp till Åre och checka in där över natten eller rentav att ta in på hotell i sin egen hemstad.

Vad man nu än väljer att hitta på, så är det just det faktum att man gör något som bryter de klassiska vardagsmönster vi har som ger utrymme och fritt spelrum för nya intryck, tankar och insikter.

Lite såhär tänker jag…

IMG_5757

Och var bär det då av härnäst?

Det lovar jag att återkomma med i ett senare inlägg. Nu måste jag hoppa in i duschen och packa picknickväskan, för en heldag i Badhusparken med finaste familjen Park <3  Ponnyridning, hoppborg, lerverkstad, Birger – det lilla Storsjöodjuret, grillkorv och en massa annat skoj väntar på mig och barnen!

En riktigt härlig lördag önskar jag dig!

Vi hörs snart igen :)

Med Kärlek <3

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.