Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Väldigt spänt & fjärilar i magen!

Godkväll du vackra <3

Vilka magiskt vackra sommardagar vi har haft och fortfarande har!

IMG_4838

Sommarvärmen kom även 2015 till slut.

Hurra!

😀

Och nu så vill man ju aldrig att sommaren ska ta slut!

IMG_4913Magiskt vackra dagar nere vid Storsjöns strand med finaste vännen Ebba & hennes lilla ögonsten Kira <3 <3
IMG_5066

Till barnens stora lycka!

😀

IMG_5057

Ebba & Lily-Eileen <3 <3

IMG_5046

Härligt hund- & barnbus!

IMG_4970

IMG_5107

Kvällsmys & tjejsnack med goda vänner – finaste Lina & Ebba <3 <3

IMG_5126

Idag vid Bynäset…

IMG_5139 IMG_5196

Oh yes – några dopp i det blå blev det!

😀

IMG_5192 IMG_5178

Imorgon är det en stor dag.

Det är nämligen dags för Ayla att börja i förskoleklass!

Som hon har väntat, längtat och räknat ner dagarna inför detta.

<3 <3 <3

Aylas egna ord om känslan inför morgondagen nu precis innan hon somnade;

– Väldigt spänt, fjärilar i magen och jag vill spola fram tiden lite!

<3 <3 <3

Älskade barn – tänk att imorgon så har jag en skoltjej här hemma!

Det är stort.

😀

Hoppas att även du njuter av den härliga värmeböljan som förhoppningsvis är här för att stanna ett bra tag till!

Med Kärlek <3

/Susanne

 

One thought on “Väldigt spänt & fjärilar i magen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.