Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

En fartfylld Yranvecka – förlåt för tystnad!

Hej vännen min! <3

Förlåt för flera dagars tystnad! Jag och flickorna har varit upptagna av så himla mycket annat…

Av att leva det verkliga livet.

Helt enkelt. Tiden till att sätta sig ner och blogga har inte funnits.

Men nu så – Im back on track!

🙂

Oj oj vad det händer saker just nu.

IMG_2006

Just denna veckan händer det en massa kul för både stora och små här i Östersund eftersom det är Yranveckan och hela staden nu lever upp alldeles extra!

Storsjöyran startade 1983 i sin nuvarande form och var då den första musikfestivalen i Sverige med scener och restauranger uppbyggda mitt i ett stadscentrum.

Då var jag ett år gammal…

🙂

…time flies!

Nu är Yran en av Skandinaviens största musikfestivaler som förutom själva festivalen också omfattar den tio dagar långa ”Yranveckan”. Varje år uppträder runt 70 grupper på åtta scener. Över 1500 artister har uppträtt på Yrans scener och mer en miljon människor har besökt Storsjöyrans festivalkvällar.

Under den tio dagar långa ”Yranveckan” förvandlas även Östersunds hamn och Badhusparken till Krogstråket en levande norrländsk taverna fylld av fest och smakupplevelser som besöks av hemvändare och människor som ”gått man ur huse” för att kunna umgås och ta del av alla de trevligheter som bjuds.

Tänkte själv bjuda på en liten sammanfattning i bilder av de senaste dagarna…

… en utgång eller två 😉 på Stråket har det faktiskt blivit 

IMG_2681

…i detta stålande sommarväder och i sällskap med finaste vännen Ebba Lindman <3 & Johan Folkesson & co!

Kan det bli så mycket bättre?

🙂

Var som sagt evigheter sedan jag var ute sist!

IMG_2735

Förfest innan Stråket hemma hos Ebba & Johan – topptrevligt sällskap med mycket skratt!

IMG_2706 IMG_2714

Ebbas sötaste lilla Kira <3 var också med! 

IMG_2711

I måndags var jag & barnen på playdate på Jamtli med några av Aylas blivande klasskamrater och ännu ett besök i upplevelseparken ”Fem myror är fler än fyra elefanter” blev det då såklart! 

IMG_2608

Minishowen med Magnus, Brasse & Eva om bokstaven ”R” var precis lika uppskattad som vanligt! Om inte ännu mer denna gång eftersom mina barn redan kan de flesta replikerna utantill och tycker att det är jättekul, haha

😉

Och så många besökare – på en helt vanlig måndagseftermiddag – tycker jag verkligen säger en hel del!

IMG_2610

Efter showen passade Magnus & Brasse på att busa lite extra med Ayla <3

IMG_2617

Mycket uppskattat – haha – Ayla pratar fortfarande om det!

😀

IMG_2621

En liten kvällsrunda med skönt glasshäng nere på Stråket och ett besök på Yrantivolit blev pricken över i på en fartfylld, lyckad dag!

IMG_2686

 Ren & skär sockervaddslycka!

<3 <3 <3

Nu är det bara att ladda om och ladda upp inför morgondagen då jag för första gången ska ställa mig på en wakeboard i Surfbukten!

Wiiiie så spännande det ska bli att testa på 🙂

– aningens nervöst bara!

😉

Lovar att försöka vara bättre på att uppdatera här inne på bloggen framöver.

En riktigt fin dag önskar jag dig!

Med Kärlek

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.