Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Äntligen framme i sommarparadiset!

Godkväll fina du! <3

Nu är vi äntligen framme i Havstenssund – vårt älskade sommarparadis!

Helt underbart att vakna upp till måsarnas skränanden imorse

<3 <3 <3

Efter 78 mils bilkörning med tre barn i bilen och sisådär 110 och ett till ”mamma-är-vi-framme-snart/hur-långt-är- det-kvar?” känns det att man lever vill jag lova!

😉

IMG_9089

Men det var det också värt flera gånger om för att komma fram till denna saltstänkta sommaridyll!

🙂

IMG_0149

Huset ni ser längst ner till vänster i bild besöktes av ingen mindre än Ernst Kirchsteiger-himself i TV4:as ”Sommar med Ernst” för ett par år sedan.

Bland annat en utomhusdusch, grillplats och en mysigt rum i källaren blev det den gången.

Tänkte dela med mig av lite kvällspromenadsmagi

<3 <3 <3

IMG_9431

IMG_9853

IMG_9852

IMG_9851

IMG_9846IMG_9848

 Vi väntar fortfarande på det perfekta strandvädret och något dopp i havet har det inte blivit ännu

– men håller tummar och tår för att det kan bli imorgon!

På SMHI:s väderkarta ser det ljust ut!

Runt 20 grader och strålande sol utlovas efter lunch

😀

hurra!

Hoppas att även du njuter av sommaren <3

Med Kärlek

/Susanne

 

 

3 reaktioner på ”Äntligen framme i sommarparadiset!

  1. Vilka fina bilder, så vackra tjejerna är. Jag vet inte om du tar illa upp och jag menar det inte illa fina du, men fasen vad vackra drag dina flickor fått. Vet inte om du avskyr att dom har dom mörka generna nu när det inte verkar gå så bra med pappan men dom är bara så fina!!

    Grattis till fina 4 åringen.

  2. Måste ta ett besök till havstensund fisk å skaldjur då med i sommar. Dom har god glass där med 🙂 du vet att en kändis flyttat ut på näset med va??

    1. Tack för glasstipset Josefin 🙂 ja självklart så måste vi ju titta förbi! Helt underbart att sitta där i sundet med en glass på bryggan 🙂 Har ingen koll på vem som flyttat ut, men nu blev man ju nyfiken? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.