Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Årets ljusaste dag – massor att fira!

Godkväll fina du! <3

Är det något det verkligen inte är brist på i familjen Bostrand just nu – så är saker att fira! Midsommarfirande i dagarna två övergick idag till födelsedagskalas för älskade lilla Alicia som fyller 4 år!

IMG_6847

Kan inte fatta att det redan har gått hela FYRA år sedan den där dagen när jag fick hålla dig i min famn för allra första gången.

<3 <3 <3

Det var ren och sann lycka och jag minns att det för mig var en aha-upplevelse att där och då inse att det var precis lika galet stort som att bli mamma för första gången!

IMG_6908

Födelsedagsfirandet inleddes traditionsenligt med skönsång, paketöppnande och godis runt koppen vid frukost imorse. 

IMG_6673

Någon undrade när jag la upp bilden med godiset på min Instagram idag om det var en ”thailändsk tradition”? Svaret är att nej det är det inte så vitt jag vet i alla fall 😉

– och inte indonesisk heller för den delen!

😉

men i min familj har vi alla alltid blivit firade så sedan jag var liten och enligt min mamma så är det mest troligen bara ett påhitt av en alldeles extra kreativ och påhittig gammal kvinna – min mormor Ingrid.

😀

Något som verkligen har satt guldkant på alla mina födelsedagar – det är lite kul att ha något speciellt i familjen som ”bara är vårt” på något sätt tycker jag!

IMG_6726

En nybliven liten 4-åring relaxade i mormor & morfars trädgård ett tag innan det var dags för firandet att dra igång 🙂

IMG_6728

Skönast i skuggan tyckte alla tre flickorna när termometern äntligen dagen till ära passerade det efterlängtade 20-graderssträcket – vilka lyxproblem!

😀

Hela kalasgänget samlat!

IMG_6912 IMG_6919

IMG_6783

Dags att blåsa ut alla fyra ljusen!

IMG_6918

Det är inte alltid det lättaste 😉

IMG_6917

Grattis mammas älskade lilla solstråle – född på årets allra längsta och ljusaste dag dessutom!

IMG_6846<3 <3 <3

Presentöppning & full fokus…

IMG_6801

IMG_6805

– Hurra – en springcykel!

 😀

IMG_6807

IMG_6808 IMG_6809

Vilken tur att ”Cykelmorfar Björn” var på plats & kunde hjälpa till att skruva ihop den på stört!

IMG_6841

IMG_6874

IMG_6859

Och efter en stunds övning så gick det verkligen som en dans!

🙂

IMG_6860

<3 <3 <3

IMG_6880

IMG_6886

Hoppas att även Du har kunnat njuta av en riktigt fin sommardag!

Imorgon firar mina kära föräldrar 30-årig bröllopsdag – Pärlbröllop – så firandet är inte över än heller 🙂

 Med Kärlek <3

/Susanne

4 reaktioner på ”Årets ljusaste dag – massor att fira!

  1. Vilken lycklig 4åring.
    Vilka härliga bilder du visar oss.
    Ha en fortsatt bra måndag.
    Kram
    Ps vad glad man blir när du svarar när man har skrivit något här Ds
    Har skrivit ett mail till dej för ett tag sen som du kan svara på när du känner för det.

  2. fina bilder. Hur tror du att det påverkar barnen att de inte har en närvarande pappa? Har du någon kontakt med barnens pappa? Verkar så ofattbart att han lämnat er i Sverige och flytt hem till sitt. Hur kan man göra så? Snygg klänning förresten vart är den köpt?

  3. Kommentaren hamnade på fel ställe… den skulle hamna här:
    Vilka fina bilder, så vackra tjejerna är. Jag vet inte om du tar illa upp och jag menar det inte illa fina du, men fasen vad vackra drag dina flickor fått. Vet inte om du avskyr att dom har dom mörka generna nu när det inte verkar gå så bra med pappan men dom är bara så fina!!

    Grattis till fina 4 åringen.

    1. Tack snälla Diana! 🙂 Nej självklart så tar jag inte illa upp! Jag älskar mina barn inifrån och ut och även vartenda drag de fått såklart! <3 Jag valde ju deras pappa en gång av en anledning 😉 Alicia – den nyblivna 4-åringen – tackar för gratulationerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.