Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Förförd, förälskad & halvt ruinerad! ;)

Hej vackra du! <3

På väg upp till Åre passade flickorna och jag på att stanna till vid Åre Chokladfabrik där vi fick ett varmt och härligt bemötande och bjöds på en förtrollande god provsmakning av handgjorda chokladpraliner i alla tänkbara smakkombinationer vilket ledde till att vi fick en mer än proppfull påse lördagsgodis med oss upp till Holiday Club där vi spenderade helgen och njöt i fulla drag av livets goda!

:)

Verkligen tur att det bara är lördag en gång i veckan, haha!

image

Allt klart för start & dags för en liten miniroadtrip upp mot nordväst!

image

Åre ligger ca en timmes bilfärd från Östersund – en helt lagom sträcka med tanke på att jag körde ensam med barnen!

image

image

En liten kisspaus längs vägen & syskonkärlek när den är som allra bäst! <3

image

Vackra vyer längs med vägen…

image

image

Äntligen framme vid det efterlängtade stoppet – sisådär 110 ”mamma-är-vi-framme-vid-den-där-chokladfabriken-snart?” senare!

😉

image

image

image

image

Ayla & Alicia trodde nästan inte sina ögon – va är det sant mamma – får man verkligen provsmaka?

:)

image

image

image

Åre Chokladfabrik har sedan 1991 tillverkat handgjorda praliner, tryfflar och kolor. Chokladpralinerna från Åre finns i många olika smaker och tillverkas för hand, gärna med bygdens och fjällets egna råvaror. De första pralinerna som tillverkades – som står sig än idag – är exempelvis hjortron, lingon, blåbär och getmese.

image

Handgjorda chokladpraliner i alla tänkbara färger, former & förföriska smakkombinationer!

image

Och hur söt var inte Ayla då; – Mamma den här tycker jag att vi ska köpa till dig, till mitt hjärta står det!

Åh älskade barn – mitt mammahjärta slog dubbla volter i bröstet såklart <3

<3 <3 <3

Vilket trevligt bemötande vi fick också!

image

image

Vi fick berättat för oss att de regnbågsfärgade strutarna med blandad ljus och mörk chokladkola såklart sålde som smör i solsken under Åre Winter Pride som anordnades för första gången i april nu i år och blev en verklig succé

– en uppföljare nästa vår, närmare bestämt den 14-17 april 2016 är redan spikad!

image

Tänk att choklad i alla dess former och smaker kan ha en så förförande effekt, jag har nu hittat flera nya goda smaker som jag förälskat mig i bland annat kokos & citrontryfflarna – mums!

Och vad gör väl det att nästan halva reskassan gick åt till choklad, haha?

😉

Det är ju lördag bara en gång i veckan!

Lämnade stället förförd, förälskad och halvt ruinerad 😉

image

Väl framme i Åre by kunde det stora helgäventyret på Holiday Club äntligen börja!

image

 I mitt förra inlägg som du hittar HÄR kan du kika mer om du vill se hur underbart vi hade det tillsammans

– det blev en helg som verkligen överträffade alla mina förväntningar på alla plan!

Nu måste jag kila, ska till världens bästa frisör Hanna ”Hos Hanna” Hallstensson och bli sommarsnygg i håret

:)

– efterlängtat till tusen!

Hoppas att du har fått en fin start på veckan <3

Med Kärlek

/Susanne

 

En reaktion på ”Förförd, förälskad & halvt ruinerad! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.