Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Världens bästa Mattias!

Hej fina du! <3

Ja du läste rätt.

Världens bästa Mattias – så känner jag bara just nu!

😀

IMG_0010

Fick igår helt plötsligt en känsla av att jag bara måste ringa upp Mattias och höra hur allt är med honom.

Sagt och gjort – och oj vad kul det var att prata igen och så enkelt och lättsamt allt kändes!

:)

Inte alls jobbigt, krångligt eller komplicerat på något vis.

Trots en del lite tyngre samtalsämnen.

Vi har verkligen no hard feelings till varandra och det är så himla skönt!

:)

Om jag blickar tillbaka på mina tidigare förhållanden här i livet så har jag faktiskt aldrig någonsin tidigare lyckats med konststycket att fortsätta relationen efter att det tagit slut och

bara vara vänner

som det så fint heter…

Jag är rätt så urkass på det faktiskt!

:(

Hur mycket jag än så många gånger har önskat att det vore annorlunda…

… men det går bara inte!

Varför vet jag inte riktigt?

Kanske helt enkelt för att jag blir alldeles för känslomässigt engagerad och berörd av personen i fråga om vi tidigare har varit mer än på ett vänskapsplan tillsammans.

Jag är väl lite för blödig på den fronten kanske!

Därför blev jag så himla glad att allt känns så lättsamt och enkelt med Mattias just nu

:)

bästa du!

Skärmavbild 2014-11-17 kl. 18.09.30

Skärmavbild 2014-11-17 kl. 18.09.59

P1050785

Vi har så otroligt många speciella och roliga minnen tillsammans att det skulle vara väldigt tråkigt att låta hela vänskapen gå förlorad enbart på grund av ett kraschat förhållande!

Och någon gång ska ju vara den första…

bara vara vänner

… vi får väl se om jag lyckas den här gången nu då, haha!

Wish me luck

😉 

P1050780
Och nu – äntligen fredag!

Sitter och kämpar på med en massa skrivuppgifter som ska vara klara tills nästa vecka med snart tänker jag också ta helg och åka och hämta mina tre älskade småhjärtan på förskolan.

<3 <3 <3

Fredagsmys med popcorn väntar!

I övrigt har vi inga direkta planer för helgen. Tycker det känns skönt att ha lite luckor att spela på och bara kunna ta dagen just precis som den kommer.

:)

En riktigt fin & mysig helg önskar jag Dig <3

Med Kärlek

/Susanne

 

4 thoughts on “Världens bästa Mattias!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.