Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

And the winner is…!

Godkväll fina du! <3

Kan ikväll presentera att den lyckliga vinnaren av denna underbart snygga sommarklänning – härligt pastelliga Pia Dress från Love Forever är;

26503908-origpic-260237.jpg_0_0_100_100_300_450_100

Hanna Harkén

STORT GRATTIS!!

<3 <3 <3

maila mig dina kontaktuppgifter på bostrandsusanne@gmail.com

så har du snart underbart somriga Pia Dress hos dig!

<3 <3 <3

Och till alla er andra – ett stort tack för att ni var med <3

& bättre lycka nästa gång!

En riktigt fin kväll önskar jag dig

Med kärlek <3

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.