Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Kaosartad kväll – Love Forever-tävlingen uppskjuten!

Godkväll du vackra <3

Vet ju att jag hade lovat er att presentera den lyckliga vinnaren av den fantastiska sommarklänningen från Love Forever här ikväll…

IMG_3593

Men tyvärr så går saker och ting som bekant inte alltid precis som man tänkt sig!

Kvällen har nämligen gått i det tekniska kaosets tecken :(

Det har nämligen visat sig att det har strulat med kommentarsfunktionen här inne på min blogg sedan igår, så alla ni som varit inne och kommenterat – era kommentarer har mystiskt bara försvunnit!!

Jag är naturligtvis jätteledsen för det som inträffat – men vissa saker kan man tyvärr inte råda över :(

Admin jobbar för närvarande på problemet och det enda rätta för mig att göra i detta läget känns som att skjuta upp att dra vinnaren i tävlingen tills imorgon kväll!

Så att alla ni som varit inne och kommenterat och inte fått igenom era kommentarer får en ny chans <3

IMG_3615

Låter det ok?

Hoppas verkligen det!

Och hoppas att du har haft en helt fantastisk helg!

Det har jag – bara kunnat koppla bort alla måsten och spenderat en massa härlig kvalitétstid tillsammans med min älskade lillasyster som varit här på besök under hela helgen med sina två barn – mina barns älskade kusiner <3

Har gjort gott i både hjärta & själ för min del <3

Imorgon blir det nya tag när allt garanterat rullar på i 110 med allt som måste göras klart på alla fronter inför sommaren…

Önskar dig en riktigt fin start på den nya veckan!

Med kärlek <3

/Susanne

3 thoughts on “Kaosartad kväll – Love Forever-tävlingen uppskjuten!

  1. Söta du..Följ hjärtat, det är det enda råd jag kan ge dig. Är det rätt så är det det och är det fel..då har du förhoppningsvis haft kul under tiden. En flirt är underbart :) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.