Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Middagsmingel på Karlaby Kro!

Godkväll du vackra! <3

Är ledsen att det har dröjt så, men här kommer nu äntligen några bilder med härligt och glatt middagsmingel från Karlaby Kro på skånska Österlen!

924A5147

Foto: Magnus Karlsson/Change

Jag agerade proffsfotograf för en kväll 😉 och med ett förflutet som frilansande nöjesjournalist & fotograf så älskar jag verkligen att fotografera!

Har du förresten några bra tips på den ultimata digitala systemkameran att satsa på?

Eftersom jag nu är i köpartagen av en ny kamera så mottages alla tips väldigt tacksamt. Viktigast för mig är – förutom att kameran tar bra bilder såklart – att den är enkel och smidig att hantera.

Det får inte vara alltför många krångliga inställningar. Jag tar hellre bilderna snabbt och smidigt i autoläge och redigerar dem i efterhand.

Kanske ett måste i en vardag som småbarnsförälder, där det ofta är snabba ryck som gäller om man vill hinna fånga ögonblicket innan det redan är förbi!

😉

924A5149

Ett festfint middagsgäng – Natali, Malin”Fnulan” Martinsson, Emelie WallesTherese Wickman.

924A5155

924A5189

924A5193

924A5177

IMG_3399

När ett gäng bloggerskor ska gå till bords så är det inte så bara inte 😉 haha!

IMG_3397

924A5117

Kvällens meny var minst sagt imponerande – både för öga & smaklökar!

😀

924A5225

924A5206

En magiskt vacker kväll var det! Många nya trevliga bekantskaper som satte guldkant på tillvaron, mycket skratt och glädje!

<3 <3 <3

Det är kontrasterna som gör livet sägs det ju…

… ikväll sitter jag åter igen ensam här hemma men barnen sovandes i sina sängar och katten Marley spinnandes som en helikopter bredvid mig på kökssoffan.

På bordet står en rykande het kopp te.

Och en bukett vita rosor…

🙂

Hoppas att du har fått en riktigt fin start på veckan och njuter av en lugn och skön måndagskväll!

Med kärlek <3

/Susanne

2 reaktioner på ”Middagsmingel på Karlaby Kro!

  1. du är inte ensam susanne du har dina barn,dina föräldrar och syster och vänner. även om du inte har en partner nu så är du inte ensam. finns många som älskar dig och bryr sig. kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.