Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Dagens stora surprise!

Godkväll du vackra <3

Äntligen helg igen – underbart!

Idag har jag varit på en härligt inspirerande återträff med många gamla kära återseenden, en massa härlig energi och inspirerande föreläsningar om alternativa karriärsvägar efter studierna – för gamla alumni turismstudenter vid Mittuniversitetet.  <3

Så himla kul att bland andra träffa Lisa, Emilia, Sara, Elin & Tobias igen!

image

Light shining upon us

– our future look so bright I gotta wear shades!

😉

Innan jag gick dit så visste jag egentligen inte riktigt varför (förutom att jag skulle luncha med min fina gamla turismstudiekollega) Lisa, jag är ju mitt uppe i mina förskollärarstudier…

… men jag hade en väldigt stark magkänsla av att jag bara inte fick missa detta…

… och nu kan jag ju säga att jag har svaret!

Allting händer av en anledning…

Fick flera spännande idéer och såg en rad nya möjligheter!

image image

Lisa & jag <3

Gick hem därifrån uppfylld av en massa ny energi

– underbart!

Här hemma har jag och flickorna precis fredagsmyst lite med godis och högläsning ur en rykande färsk Bamsetidning som låg på hallmattan när vi kom hem från förskolan i eftermiddags. <3

Tänk vilka snabba vändningar livet tar och vilka härliga överraskningar det bjuder på ibland… när man minst anar det

Efter regn kommer solsken – så är det verkligen!

😀

Imorse när jag vaknade hade jag inte en aning om att jag innan dagen var slut skulle ha flygbiljetter med Malmö Aviation i min hand!

Dagens stora överraskning!!

På söndag bär det av söderut till ett otroligt välkommet bloggevent i trevligt sällskap!

😀

Vart det bär av och tillsammans med vilka väljer jag att hålla för mig själv ett litet tag till.

Måste liksom nypa mig i armen för att förstå att det är sant och låta det hela sjunka in en aning först

– jag som varit så otroligt resesugen!

Och impuls brukar ju ofta bli allra bäst :)

Jippieeee!

Imorgon berättar jag mer – jag lovar :)

Med hopp om ert överseende att jag vill suga på karamellen ett litet tag till!

😉

Så håll utkik!

En underbar kväll önskar jag dig <3

Tack för att du läser!

Med kärlek <3

/Susanne

4 reaktioner på ”Dagens stora surprise!

    1. Ja verkligen! Det var så otroligt välkommet – ett litet avbrott från vardagen – precis vad jag behöver just nu! 😀 Detsamma önskar jag dig – trevlig helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.