Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Vårkänslor!

Hej du vackra <3

image

Vill bara skicka en snabb hälsning från Härnösand där jag sitter på kursintroduktion & föreläsningar hela dagen.

Utanför fönstret skiner solen…

Drömmer mig tillbaka till den underbara långhelgen som var.

Ååååh som jag saknar mina småhjärtan redan!!

<3 <3 <3

Att lämna dem för att åka på ”innevecka” vid universitetet i Härnösand är lika tungt VARJE gång! Man vänjer sig liksom aldrig vid det där avskedet och den ständiga känslan i bröstet av att något saknas. Trots att jag vet att de blir väl omhändertagna på alla sätt och vis i de allra bästa av händer hemma hos sin mormor och morfar.

Tur då att jag denna gång har en helt underbar helg att blicka tillbaka på!

😀

Spenderade nästan hela Valborgshelgen ihop med fina familjen Park. Dagen efter majbrasan så åt vi middag och grillade ihop – jättetrevligt!

😀

Och vi var på en härlig liten skogspromenad tillsammans med barnen och hittade en massa fina vårtecken!

image

Sov du lilla videung…

image

Känn så lena de är!

image

Vi klättrade på stubbar… (eller i alla fall barnen gjorde det 😉 )

image

image

… och lekte i en skogskoja!

😀

Vi gjorde ett ”experiment” tillsammans.

image

Jag visade barnen att om man lägger en blåsippa på en myrstack och sedan kittlar myrorna lite med ett grässtrå så kissar de… och simsalabim…

image

… så färgas blåsippan ceriserosa!

Visste du det?

image

– Wow – så spännande! tyckte alla barnen.

Precis som trolleri!

Oh yes – vi plockade både tussilago OCH blåsippor.

Och nej – blåsippan är inte fridlyst här i Jämtland (många av er läsare blev upprörda efter ett av mina tidigare inlägg) och vi plockade naturligtvis bara några!

Att ta hänsyn till och visa respekt för både djur och natur är en självklarhet för mig och även något jag vill lära mina barn.

I lördags när Karin & David skulle till Trondheim hade jag förmånen att få umgås med de här fem små underbaringarna <3

image

Det blev lunch hemma hos oss…

En liten utflykt till skogen & lek i mina föräldrars trädgård

image

image

och lite fikamys blev det också såklart…

Barnen byggde en hinderbana…

image

image

imageimage

image

Glass blev pricken över i – är det lördag så är det!

😉

Nu är det dags att sluta drömma och återgå till studierna…

Hoppas att du har fått en riktigt fin start på den nya veckan!

Med kärlek <3

/Susanne

5 reaktioner på ”Vårkänslor!

 1. Vilka härliga vårbilder.Här har regnat till och från idag.
  Kram från mej som gillar din blogg .

 2. Studerar inte du på distans?hur tänker du med ditt yrkesval du tror inte det kommer bli sjukt jobbigt att ha 3 egna barn i förskoleålder och sen jobba på förskola?barn är ju så krävande och högljudda.hade jag vart dig så hade jag jobbat som upplevelseproducent istället.dessutom tjänar förskollärare mycket dåligt och den yrkesgruppen som är mest sjukskrivna oftast för psykiska besvär.är inget drömyrke direkt.

  1. Håller med indra.inget drömyrke har själv jobbat inom förskolan och det är en helt värdelös arbetsmiljö och dålig lön.hoppa av utbildningen är mitt råd till dig!

 3. Hej.
  Vilken termin är du på i dina studier? Och vilken kurs läser du nu? :) läser själv till förskollärare, första terminen fast jag läser på heltid :)
  En underbar blogg med mycket inspiration & glädje! :) stor kram

 4. SUPERFINA bilder på alla barn. Ni har det supermysigt.
  Skulle vilja veta vad det är för märke på dom randiga färgglada jackorna du har på tjejerna? Jättefina!!
  Ha en bra dag!
  Mvh Iwona

  1. TACK söta du Iwona! :) De regnbågsfärgade jackorna kommer från MOLO tycker själv att de är helt underbara – man blir så glad av lite färg! Detsamma önskar jag dig – ha en riktigt fin dag! Kram /Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.