Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

”Mattias var aldrig kär i mig!”

Hej fina du <3

”Mattias var aldrig kär i mig”

– Det har jag aldrig någonsin vare sig sagt eller skrivit!

Ovanstående rubrik är ett citat från en av Skvallerpressens förstasidor denna vecka, tror inte att blaskan behöver nämnas vid namn närmare för att ni som har koll på denna typ av tidningar ska kunna gissa vilken det handlar om!

😉

Att man som journalist kan lyckas klämma in så många sakfel och lögner i en och samma artikel på knappa 1500 tecken är för mig ett mysterium. Och det utan att ens ha tagit kontakt med mig personligen. Inte på något vis.

Det mesta i artikeln är taget rakt av från min blogg. Det säger jag inget om. Mina uttalanden där står jag naturligtvis för. Men det är vändandet och vridandet runt omkring det jag har skrivit och journalistens bitvis helt felaktiga (fullt medvetna?) feltolkningar och rubriksättningar jag känner mig grymt besviken på!

Saker och ting får plötsligt en helt annan framtoning och innebörd när de rycks ur sitt ursprungliga sammanhang och klipps och klistras ihop på önskvärt sätt av journalister som inte bryr sig ett dugg om mänskliga, verkliga relationer utan är beredda att gå över lik för att ”göra karriär” inom branschen och bidra till lösnummersförsäljning.

Jag blir så trött på detta!

Artikeln nedan är från denna veckans nummer av Hänt Extra som kom ut i butik idag.

image

Så snart olyckan är framme är skvallerpresshyenorna framme och kalasar på det lilla som finns kvar!

Det var såklart väntat.

MEN HALLÅ RUBRIKEN:

”Ensam-Mamma-Susanne TELEFONDUMPAD av Mattias”

Det är ju så att man knappt vet om man ska skratta eller gråta? Att bryta upp och avsluta vår relation var vårt gemensamma bestlut!

Jag har åter igen aldrig vare sig sagt eller skrivit något annat.

Men visst – har man gett sig in i offentlighets-leken får man leken tåla.

Det vet jag ju och förstår rent teoretiskt sett…

… och har länge varit mentalt förberedd på…

… men att däremot uppleva detta rent känslomässigt just nu är något helt annat!

Det är en låg, kränkande och hänsynslös behandling av människor som enbart betraktas och behandlas som objekt. Och bara för att de råkat gått och blivit mer eller mindre offentliga så tar man sig som skvallerpressjournalist rättigheten att behandla dem precis hur som helst.

Hänt Extra – I love you!

NOT

Grrrr!!

Sådärja… nu har jag fått skriva av mig lite.

Är bara att resa sig upp, skaka av sig, skratta dem rakt upp i ansiktet och traska vidare här i livet!

Vad gör väl detta om 100 år?

😉

Tack för att du läser<3

Med kärlek <3

/Susanne

8 thoughts on “”Mattias var aldrig kär i mig!”

    1. Jag har aldrig skrivit att Mattias aldrig var kär i mig. Eller att han TELEFONDUMPADE mig heller för den delen. Att avsluta vårt förhållande var ett gemensamt beslut eftersom vi helt enkelt hade olika förväntningar på vår relation. Ha en fin kväll!

  1. Vad gör väl detta om hundra år – eller om 3 dar – du vet och du segrar – FNISSA åt hyenorna som äter likmask medan du under SOLEN återhämtar dig i hängmattan med en paraplydrink i handen. Du vet och du SEGRAR <3 <3 <3

    1. Haha tack sötaste Pauliina ❤️ den där paraplydrinken i solen ser jag verkligen fram emot just nu! Låter nästan som en hägring 😉

  2. Innebörden av Mathias hade inte de rätta känslorna för mig och att han var aldrig kär är likvärdiga.det är säkerligen det som journalisten har tagit fasta på.det fanns känslor men kanske inte av körlekskaraktär.så påståendet är ju inte helt taget ur luften.

  3. ”Hänt Extra” är en ”hitte på”-tidning. Snor material från bloggar och gör en egen historia av det. Fattar inte att den är kvar, men tydligen så säljer den….Skulle aldrig själv köpa den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.