Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Alla sagor har ett slut!

Godkväll fina du <3

Alla sagor har ett slut.

Även den vackraste av sagor…

Påsklycka och livsglädje förbyttes snabbt i tårar och total apati någon gång där efter 21.06 på Påskdagskvällen.

Att se och läsa detta även i skvallerpressen ger en aningen surrealistisk känsla!

Två parallella världar som stundtals går hand i hand.

Den tryckta, tillputsade & redigerade

VS

verkligheten.

Men jag vill verkligen rikta ett varmt tack till Hänt i veckans fina reporter Lina Tidén Sundin för att du inte på något vis har strött mer salt i såren än nödvändigt!

<3 <3 <3

Det här ÄR valda delar av verkligheten, delar av sanningen om varför vår saga tog slut…

10702203_10153138697965033_1611064523617171184_n

Artikel i denna veckas nummer av Hänt i veckan

Ensam-mamma-Susanne

Singel

Igen

Där står orden svart på vitt.

Då måste det bara vara verklighet eller?

För du vet väl att precis allt det du ser på TV och allt det som skrivs i tidningarna är sant!

Eller hur var det nu med den saken?

😉

Läs mer om min ”hatkärlek” till skvallerpressen i mitt tidigare blogginlägg som du hittar

HÄR

<3 <3 <3

Nu längtar jag ihjäl mig efter att kunna känna ren och sann glädje igen!

11146443_10153138464360033_6288628802854062638_o

Att få känna mig sådär underbart rakt igenom lycklig – inifrån och ut.

Vill bara kunna släppa allt som känns tungt och gå vidare!

Hur svårt ska det vara egentligen?

Inser ju att det börjar bli dags att rycka upp mig!

😉

Tack för ditt tålamod med mina tunga, deppiga inlägg <3

Nu får det faktiskt vara färdigdeppat!!

Jag ska i alla fall försöka att göra mitt bästa för den saken – det lovar jag både dig och mig själv.

Tack från djupet av mitt hjärta för att  du läser <3

Ha en riktigt mysig kväll!

Med kärlek

/Susanne

2 thoughts on “Alla sagor har ett slut!

  1. Tänk att du träffa rätt på en reporter som verkligen förstår din situation.
    Ha nu en bra helg tillsamans med dina fina tjejer.
    Bamsekramar till er alla.♥♥♥

    1. Ja det är otroligt skönt :) är så himla glad att det var just Lina Tidén Sundin från Hänt i veckan som ringde upp mig för att göra denna intervju! Äkta och förstående människor växer inte på träd har jag märkt <3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.