Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Vårnytt från Style Level & oslagbar ismagi!

 Hej fina du <3

Tänk vad lite vårnytt i garderoben kan göra för humöret!

🙂

Känner mig riktigt vårsnygg och fylld av ny energi i min nya fräscha outfit från Style Level.

IMG_2113

 Blev helt förälskad i galet snygga Stella Jacket redan från första stund! Mitt val stod mellan en svart eller beige skinnjacka och är jag nu supernöjd över att jag vågade välja den ljusa varianten.

Jag klär mig gärna i lite ljusare färger under sommaren då en lite lätt sommarbränna och några fräknar gör sitt till för ett friskt & fräscht helhetsintryck.

IMG_2015

 Stella Jacket finns både i svart och beige och ni hittar den och mycket annat vårsnyggt i webshopen hos Style Level

HÄR

IMG_2013

Nu väntar jag bara – aningens otåligt 😉 – på att vårvärmen ska hitta hit till Norrland med så att jag kan få inviga min nya jacka även utomhus!

IMG_2078

Även supersnygga svarta Ebba Blouse med gnistrande stenar runt halsringningen hittar ni i webshopen hos Style Level

Jag tror faktiskt att jag ska ta och klicka hem en likadan i vitt till mig redan nu ikväll eftersom jag blev helt kär i denna!

Mjuk och skön med snygg rynkning i sidorna.

Några accessoarer behöver man överhuvudtaget inte tänka på när man bär denna chica blus eftersom stenarna gör sitt!

Idag var jag och barnen på en helt magisk utflykt till ett vidunderligt isunder på Rödön.

IMG_2117

Balsam för själen var det verkligen kan jag lova – mina batterier är äntligen laddade igen!

🙂

Kolla in detta säger jag bara!!

IMG_2124

Är vi i Sverige 15 minuter från närmsta stad, på Arktis eller Antarktis är frågan?

😉

Fler bilder från vår utflykt och bilder på de helt otroliga isbergen av krossad is från hela Storsjöflaket som packats samman kommer här på bloggen under morgondagen

– så håll utkik!

Nu är jag laddad inför en ny vecka!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig helg <3

Med kärlek

/Susanne

4 reaktioner på ”Vårnytt från Style Level & oslagbar ismagi!

  1. Vill du inte berätta lite om bali i ett inlägg? Jag ska dit nästa måndag den 27 april och vara där en månad. Har du några tips? Vilka ställen ska man besöka? Brukar det vara fint väder där i Maj? 🙂

    tacksam för svar.

    Isabel från Frösön 🙂

  2. Allt klär ju en skönhet ! Kul med lite nytt i vårgarderoben och rensa ut det gamla.
    Ha en bra dag //kram

  3. Tänkte beställa denna jacka men den är slut i strl S. Får jag fråga hur lång du är och vilken strl du har? Funderar på om M passar mig. Jag är 161 cm och väger 64 kg. Vill inte att den ska sitta supertight.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.