Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Pusskalas, fredagsmys & helgplaner!

God morgon fina du <3

Vill bara dela med mig av några bilder från gårdagens fredagsmys & pusskalas!

IMG_1911

Hela mysgänget samlat – extra fredagsfina i kläder från Love Forever & Love Forever Girl

<3 <3 <3

IMG_1882

Pusskalas blev det också såklart!

IMG_1881

<3 <3 <3

IMG_9132

Såklart att småhjärtan ska små hjärtan (geléhjärtan) ha! :)

IMG_1918 2

Mammahjärtat svämmar över till bredden när jag ser på er!

Kärleken till mina älskade barn övervinner allt.

<3 <3 <3

Idag ska vi ge oss iväg på en liten utflykt och leta blåsippor!

Den varma chokladen är kokad och utflykts-ryggsäckarna redan packade.

IMG_0544

Ska bli underbart härligt att komma ut en sväng!

Känner verkligen att detta är precis vad jag behöver just nu. Att få njuta fullt ut av kvalitétstid tillsammans med de jag älskar allra mest här i livet.

Nu en kopp morgonkaffe – den absolut bästa koppen på hela dagen!

Vad hittar du på?

En riktigt fin lördag önskar jag dig!

Med kärlek <3

/Susanne

6 reaktioner på ”Pusskalas, fredagsmys & helgplaner!

 1. Godmorgon :) Vaknade snortidigt men låg kvar o drog mig ett tag. Nu sitter jag på min balkong i ulltofflor, pyjamasbrallor o tröja och intar frukost. Här i Helsingborg är det också fint väder idag :) Bra för min själ som precis som din, har hjärtesorg. Tänkte gå bort till kyrkogården idag då min älskade exsambo blev satt i jorden förra måndagen. Som jag väntat på att få en grav att gå till :'( Det var några år sedan vi separerade men vi sågs fortfarande o slutade aldrig att älska varandra på något vis. Ikväll måste jag fylla på med energi från vänner. Hoppas du o dina söta flickor hittar många blåsippor.

  1. Godmorgon! :) Åh vad gulligt skrivet av dig Angelica <3 Beklagar din hjärtesorg och sorg :( Men är glad att höra att solen lyser för dig i Helsingborg idag! Hoppas din dag blir riktigt fin trots allt det jobbiga… Kram

 2. Vad härligt med sol och kärlek!
  På Åland har vi också fint väder. Promenaden är gjort och ikväll middag för att fira vårt fina gudbarn som fyller år.

 3. Vad mysigt med utflykt med dina goa tjejer.
  Har idag själv varit på loppis.
  Ha en fortsatt bra lördag.
  Kram

  1. Ja det blev riktigt lyckat Barbro, trots grå himmel, snålblåst & regn som hängde i luften!
   Trevligt med loppis – går på loppis ibland jag med & bara älskar att göra en massa bra fynd :)
   Tack & detsamma önskar jag dig!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.