Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Påskfirande i dagarna tre!

Hej fina du <3

Hoppas att du hittills har haft och fortfarande njuter av en riktigt härlig, lugn och skön påskhelg!

För mig och flickorna har helgen inneburit en massa pyntande, pyssel, god mat och efterlängtat umgänge med nära och kära!

IMG_1490

På väg mot påskfirande hemma hos mina föräldrar – halsband & örhängen från Snö of Sweden – klänning Rosalita Mc Gee

IMG_1328

Vi började Påskaftons morgon med att ställa ut lite flingor och mjölk till Påsktuppen på våran balkong…

IMG_1357

… barnen var både spända och förväntansfulla över om han skulle hitta hit och när han skulle landa…

…och självklart kom han med ägg!

Det blev en spännande äggjakt i buskarna ute på gården efter lunch.

:)

Sen gav vi oss av för påskfirande hemma hos mina föräldrar – barnens mormor och morfar som bor endast ett par kvarter ifrån oss <3

Tre vuxna och fem barn blev vi Påskaftonskvällen till ära – så full fart, en massa syskonkärlek, bus och skratt var det!

IMG_1553

Ett glatt litet gäng, lyckligt åteförenade kusiner passade på att klä ut sig påskkärringar allihopa tillsammans såklart!

IMG_1498

– Blåkulla nästa!

😀

IMG_1502

Koncentrationen var hög under dagens äggmålning…

IMG_1504

IMG_1508

… och humöret på topp!

En massa härliga mönster, färger och flera söta små kycklingar blev det på äggen.

😀

IMG_1511

IMG_1549

Min kära mamma & jag skålade i lite bubbel dagen till ära framför årets härliga påskbord!

IMG_1533

Den gravade laxen (mammas hemmagjorda) är min absoluta favorit på påskbordet – vilken är din?

IMG_1375

Mitt och flickornas bidrag till påskbordet <3 <3 <3

IMG_1547

– Åh vad jag bara älskar påskliljor! Och ljuset. 

Vår i sikte – underbara känsla!

Nu sticker vi alla strax ut en sväng till Andersöns Naturreservat för att grilla den jämtländska klassikern kolbullar över öppen eld.

Mysigt!

😀

Ikväll väntar åter påskmiddag tillsammans med mina föräldrar, syster & sambo med familj.

<3 <3 <3

Lär väl snart rulla fram om det fortsätter i denna takten på matfronten länge till, haha!

😉

En riktigt fin dag & god fortsättning på påsken önskar jag även dig <3

Med kärlek

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.