Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Frågestund!

God kväll fina du <3

Nu har jag bloggat i snart två veckor  här på Allt för föräldrar – vilket känns jättekul!

😀

Det har verkligen gett mig mersmak och för mig innebär bloggandet en ren avkoppling – att då och då få slå mig ned för en stunds reflektion och eftertanke och samtidigt få ett välkommet litet avbrott från min annars så fullspäckade vardag

– med det inte sagt att jag inte trivs med ett fullspäckat schema!

😉

Vill passa på att tacka alla mina gamla läsare som tidigare läst min blogg på TV3 för att ni har hittat även hit <3

TACK

och vill samtidigt välkomna alla er nya!

VARMT VÄLKOMMEN

<3 <3 <3

IMG_5834

Och eftersom jag nu har fått flera nya läsare så tänkte jag att det skulle kunna vara läge för en frågestund!

Vad är ni nyfikna på att få veta om mig / vad skulle ni önska att jag skriver och berättar mer om?

Ingen fråga är för dum!

Men jag kan däremot inte lova att alla frågor kan få ett svar – men det jag kan lova är att jag verkligen ska göra mitt allra bästa för att i alla fall försöka svara på något vis på alla frågor.

– Frågar man inget så får man inget veta! 

Så varsågod, det är fritt fram att ställa just din fråga i kommentarsfältet nedan

så lovar jag att återkomma med svar i ett inlägg som kommer inom en snar framtid.

– Shoot!

Ha en riktigt trevlig kväll <3

Med Kärlek

/Susanne

13 thoughts on “Frågestund!

 1. Hej Susan! Har följt dig sen EMS och jag undrar när du kände på riktigt att det var Mattias som var rätt för dig? Kände du det redan vid valet att han var mannen med stort M eller växte det fram efteråt? Är också nyfiken på om Mattias är flyttsugen upp till er? :) kram Emma

 2. Hej Susanne ! Kan ni tänka er fler barn i framtiden ? Tack för en trevlig och lättsam blogg Kram från en ny läsare från Skåne

 3. Hur kommer det bli i framtiden om Thore inte går ihop med barn? Kommer ni någonsin kunna flytta ihop? Kram

 4. Hej! Tack för en fantastisk blogg! Jag undrar om du och Mattias skulle flytta ihop. Hur gör ni då med hunden/katten då?

  Tack för en fantastisk blogg!

  Kram från en trogen läsare!

 5. Har du ”alltid” varit tandläkarrädd eller är det något som har utlöst det som vuxen ?
  När kände du att det kunde bli något med Mattias ? Du verkade länge vara mest intresserad av killen med gitarren.

 6. Hej! Fall ni skulle flytta ihop skulle du då kunna flytta en bit ifrån där du bor eller skulle du vilja bo kvar??
  Tack för en fantastisk blogg!

  Kram från en mycket trogen läsare!

 7. Hur gamla är dina flickor? Hur har de ”tacklat” faktumet att deras far inte är med i bilden? Har de mycket funderingar kring det eller tror du att det kommer mer sen?
  Har känslorna för Mattias växt sig starkare sedan valet i EMS?
  Vad har du för framtidsplaner?

 8. Hej! Du och Mattias är jättegulliga ihop ! Vet precis hur det känns med distansförhållande? Både jobbigt och härligt att längta och mkt tid ihop när man väl ses<3 vårt problem var bara att båda hade barn med respektive ex på samma ort så vi inte kunde flytta på oss nån av oss. Vad är det som hindrar er? Mattias har inga barn och du har ingen "pappa" som håller dig kvar. Skulle du kunna tänka dig att bo i Sthlm ? Din syster bor väl här? Sen trodde jag att förutsättningen för de killar som medverkade i EMS var are de skulle va flyttbara

 9. Hälften av det jag skrev kom inte med :(
  Var tog barnens pappa vägen ? Har de kontakt idag?
  Har du kontakt med Sofie, Evelina och Rickard?
  Vill du och Mattias ha fler barn?
  Lycka till med allt fina Susanne .<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.