Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Helt förstörd och halvt neddrogad!

Hej fina du <3

Ny vecka, nya möjligheter – hoppas att du har fått en riktigt bra start på din!

För min egen del innebar denna måndag en rivstart på många sätt och vis.

Och nu är jag nyss hemkommen från dagens strapatser helt förstörd och halvt neddrogad dessutom!!

:(

Dels var detta den första dagen på min fem vekors praktikperiod inom förskoleverksamheten – vilket känns jättekul och inspirerande!

Men även så väntade ännu ett skräckscenario i tandläkarstolen som jag gruvat mig för lääänge…

alltför länge!

Inte mindre än två gånger under de senaste veckorna har jag ringt och avbokat den sedan länge inbokade tiden i sista stund, i ärlighetens namn lite halvt ”lycklig” över att plötsligt ha fått sjuka barn eftersom jag då har sluppit undan tandläkarterrorn om än bara tillfälligt.

😉

Men nu får det vara färdigklagat!

Får jag lova att bjuda på dagens skratt?

IMG_0984

En selfie direkt från tandläkarstolen – jag hoppas att den får Dig att skratta :)

– själv vet jag faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser den! Hahaha!

😉

Jag har och har alltid haft en sådan fruktansvärd tandläkarskräck och är dessutom otroligt svårbedövad :(

Efter mitt näst sista tandläkarbesök hos Herr Tullsten hade jag en sådan himla otur att jag tvingades ta inte mindre än sex sprutor under 1,5 timme bara för att därefter konstatera att;

– nehej det här fungerar inte på dig tyvärr och nu måste vi stänga kliniken för dagen!

Blev därefter hemskickad utan att något vettigt blivit gjort med tanden överhuvudtaget (förutom den där spruttortyren då) – ingen höjdare!

Så hädanefter kommer jag att bli drogad med lugnande vid varje tandläkarbesök för att hjälpa bedövningen på traven.

Min tandläkare tror att det är för att jag spänner mig så mycket som bedövningen inte fungerar, inte ens den starkare varianten som används av veterinärer till hästar tydligen

– så snacka om överspänd man är, haha!

😉

Ja ja nu är jag i alla fall hemma igen  och kan konstatera faktum

–  jag har faktiskt överlevt! Även denna gången.

😉

Hurra!

Nu sitter jag och längtar efter att mina småhjärtan ska komma hem från mormor och morfar så att det blir tid för lite sagomys innan läggdags!

<3 <3 <3

En riktigt fin kväll önskar jag dig!

Med kärlek <3

/Susanne

En reaktion på ”Helt förstörd och halvt neddrogad!

  1. Bra gjort att du tog dig dit. Jag förstår precis hur du känner, jag är oxo väldigt tandläkarädd och skjuter gärna på behandling så länge jag kan.Bedövningen tar dock lite för bra på mig så när många andras bedövningar sitter i ett par timmar så sitter mina i 5-6 timmar om inte mer men jag reagerar oxå på ljudet när de borrar osv så trots att jag alltid lyssnar på någon pod i lurarna så är det knappt att jag klarar av det o då har jag ändå alltid min stora dotter med. Blir lite nyfiken på bilden vad är det för behandling som du gjorde där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.